Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C

HÜSEYİN DÜNDAR’DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar’ın Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM), ilçe halkının yoğun katılımıyla açıldı

HÜSEYİN DÜNDAR’DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ!
REKLAM ALANI
14 Şubat 2024 19:26

Samsun’da, Çarşamba Belediye Başkanlığı için ‘bağımsız’ olarak yarışacak olan Hüseyin Dündar, SKM açılışında adeta gövde gösterisi yaptı. Çarşamba Abdullah Paşa Meydanı’nda gerçekleştirilen açılışta Hüseyin Dündar, yoğun kalabalık ile moral buldu.

DOĞU YAKASINDAN BATI YAKASINA
Meydanı dolduran kalabalığa seslenen Hüseyin Dündar, “Bugün burada şehrimizi, Çarşamba’nın bağımsız belediye başkan adayı Hüseyin Dündar ile bütünleşmiş olduğunu görüyoruz. Çalışmalarımıza başladık. Çarşambamızın en yukarısında ki köyünden, en aşağısına kadar, Doğu yakasından Batı yakasına kadar, Çarşamba’mızda bütün gönüllere ulaşacağız. Çarşamba’ya hizmet meselesini, yeniden Çarşamba’nın parlak günlerine hizmet dolu günlerine kavuşma meselesini bütün hemşehrilerimize anlatacağız. 31 Mart’ta rekor bir oyla, Çarşamba’nın bağımsız belediye başkanı Hüseyin Dündar olarak çıkacağız” dedi.

‘BU BİR ÖZLEM BULUŞMASIDIR’
2004 yılından itibaren 33 yaşında genç bir belediye başkanı olarak göreve başladığını hatırlatan Dündar, “Çarşamba’yı planlayarak ve planlarını birer birer hayata geçirerek Yeşilırmak kıyısı, Sebze Hali, Adapark, köprüler, tesisler, yollar ve kentsel dönüşüm çalışmaları yaptık. 2019 yılında bütün çevresinde, Samsun’da Türkiye’de bir yıldız gibi parlayan bir Çarşamba vardı. Aslında bugün ki buluşmamız 5 yıl sonra bu hizmet belediyeciliğine duyulan özlemin sonucudur. Bir özlemin buluşmasıdır. 31 Mart’tan sonra yeniden başlıyoruz Allah’ın izniyle. 31 Mart’ta milletimizden yetkiyi aldıktan sonra başlıyoruz inşallah” diye konuştu.

YENİDEN HİZMET BELEDİYECİLİĞİ
Çarşamba’nın yeniden hizmet belediyeciliğine kavuşacağını vurgulayan Başkan Adayı Dündar, “Emanetin sahibi sizsiniz. Biz emanetçileriz. Emaneti halkından alan; tarafsız olacak, adaletli olacak, dürüst olacak ve çalışacak. Hizmetine bakacak. İşine bakacak. Emaneti taşıyan, emanetin sahibinden kopmayacak. Görevlerini unutmayacak. Son 5 yıldır ihmal edilmiş kaynakları adeta çarçur edilmiş, kendi haline terk edilmiş bir Çarşamba var. Sizler bunu biliyorsunuz. Çarşamba’mızı yeniden hizmet belediyeciliği ile buluşturacağız. Kendi haline terk edilmemiş olsaydı bu Çarşamba’mız, hak sahipleri ile anlaşılmış, tapu sahipleriyle anlaşılmış, inşaatları başlamış olan kentsel dönüşüm çalışmaları bu halde bırakılır mıydı? Kendi haline terk edilir miydi?” ifadelerini kullandı.

5 YILDIR ÇİLE VAR, ÇAMUR VAR
Çarşamba’nın altyapı ve yol çalışmalarına da değinen Dündar, “Çarşamba’mızda 5 yıldır altyapı çalışması yapılıyor. Çarşamba’da 5 yıldır çile var, çamur var, toz var, çukur var, trafiğe kapanmış yollar var. İnşallah bunları da bir düzene sokacağız. Bu altyapı çalışmasının bundan 10 yıl önce kaynağını hazırlayan, Avrupa Birliği ile hibe anlaşmalarını yapan biziz. 5 yıldır yapılmış alanın sökülmesi, yeniden yapılması belediyecilik çalışması mıdır? Ödüllü Adapark’ımızı hatırlıyor musunuz? 2004 yılından itibaren hizmete geldiğimiz günlerde çalışmalara başladık. Adapark’a kadar ve ardından sonrasında yaptığımız Doğal Yaşam Parkına yaptığımız bütün çalışmaları biz Çarşambalılarla, Çarşamba Belediyesi’nin çalışanlarıyla ve Çarşamba ilçemizin kaynaklarıyla yapmıştık. Şu anda Adapark’ımız adeta betonlaştırılarak imha ediliyor. Memleketimize yazık değil mi?” dedi.

‘HEP BİRLİKTE TARİH YAZIYORUZ’
‘Bağımsız belediye başkanı hizmet alamaz’ söylemlerine yanıt veren Başkan Adayı Dündar, “Biz aslında Çarşamba olarak bugün farkında değiliz ama bu seçimden sonra daha iyi anlaşılacaktır. Kitaplara girecek idare hukuku, seçim hukuku, siyaset derslerine girecek bir tarih yazıyoruz hep birlikte. Sizlerle birlikte yazıyoruz. 31 Mart’tan sonra sizin yazdığınız tarih anlatılacak. Bütün kitaplara konu olacaktır inşallah. Çarşamba’nın kaynakları, Çarşamba’nın imkânları, belediye başkanı Hüseyin Dündar ile buluştuktan sonra Çarşamba’ya hizmet etmeye yeter demiştik. 2004’ten 2019’a kadar, bunu çalışmalarımızla söylemiştik. 31 Mart’tan sonra da yine bunu çalışarak göstereceğiz. Yine Bağımsız Belediye Başkanının Belediye Meclisi nasıl olacak diye de soruluyor. Bağımsız Belediye Başkanı nasıl çalışacak. Bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Dündar göreve başladıktan sonra 2004-2019 arasında çok değişik partilere mensup belediye meclis üyeleriyle birlikte çalışmadı mı? Uyum içinde çalışmadık mı? Kararlarımızın çoğunu oy birliği ile almadık mı? 31 Marttan sonra seçilecek olan meclis üyeleri Çarşamba’nın insanları olmayacak mı? Çarşambalının seçtiği Bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba’nın evladı meclis üyeleri ile niye çalışamasın? Uyum içerisinde, hep birlikte çalışacağız. Ben Çarşamba’nın gelişmesi için memleketin hayrına iyiliğine konular gündemler getirdiğimde, Çarşamba Belediye Meclisi buna karşı mı çıkacak? O zaman bunlarda maksatlı olarak çıkartılan, kafa karıştırmak için çıkartılan laflardır. Benim feraset sahibi hemşehrilerim bunlara asla inanmaz” diye konuştu.

Konuşmasının son bölümünde kendisine 31 Mart Yerel Seçiminde Çarşamba halkından destek beklediğini yineleyen Hüseyin Dündar, konuşmasını tamamladıktan sonra katılımcılarla birlikte SKM açılışı için kurdele kesti. Tören sonunda Bağımsız Aday Dündar, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbette bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.