Dolar 32,5961
Euro 34,7907
Altın 2.415,69
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

İDDİALI POZLAR!

Sosyal medyada kıvrımlarıyla popülerleşip fenomenlikten modelliğe geçen Demi Rose bu sefer beyazlar içinde poz verdi. Kısacık elbisesini görenler modele “Çarşaftan mı yaptın bunu” dedi. Rose poz verirken frikik vermeyi ise umursamadı

İDDİALI POZLAR!
REKLAM ALANI
30 Aralık 2022 21:32

Bir seks sembolü olarak sosyal medyada var olduğunu her fırsatta dile getiren kıvrımlı model Demi Rose sosyal medyayı sallıyor. Kıvrımlı fiziğini sergilemekten çekinmeyen zaman zaman üstsüz pozlar da veren Rose bu sefer beyazlar içindeydi.

“Cennet aradı, seni geri istiyorlar” notuyla pozlarını paylaşan Rose’un kıyafetini görenler şaştı kaldı.

Çarşafa sarınmış gibiydi! Kıvrımlı fenomen Demi Rose frikik vermeyi umursamadı

Bir parça çarşaftan elbise yapmış gibi görünen kıvrımlı modele “Çarşaftan mı yaptın bunu”, “Düğme atıp bağlamış”, Frikik veriyorsun” yorumları yağdı.

1

Kıvrımlı fenomen yırtmacının arasından özel bölgesinin görünmesini ise umursamadı.

2

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.