Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

İLGİNÇ SAVUNMA!

Samsun’da, 125 FETÖ üyesi ile telefonda görüştüğü tespit edilen kadın, “Kim olduklarını hatırlamıyorum” dedi

İLGİNÇ SAVUNMA!
REKLAM ALANI
25 Mart 2022 19:59

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile ilişkisi olduğu belirlenen 125 kişi ile telefonla görüştüğü tespit edilen kadın, “Kim olduklarını hatırlamıyorum” diyerek kendini savundu.

SAMSUN’DA KUR’AN KURSU ÖĞRETMENİ
Samsun’da bir Kur’an kursunda öğretmenlik yaptığı sırada FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile ilişkisi olduğu belirlenen 125 kişi ile adına kayıtlı telefon hatları üzerinden görüştüğü belirlenen A.M. isimli kadın hakkında Kocaeli Ağır Ceza Mahkemesi tarafından açılan davanın görülmesine devam edildi. ‘Terör örgütüne üye olmak’ suçundan tutuksuz yargılanan A.M., duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Duruşmada mahkeme heyeti, A.M. adına kayıtlı telefon hatlarının HTS kayıtlarının mahkemeye ulaştığını belirterek, FETÖ ile ilişkisi olduğu belirlenen 125 kişiyle telefon görüşmesinin yapıldığını açıkladı.

HTS kayıtlarıyla ilgili savunma yapan A.M., şahısları tanımadığını öne sürdü. Adına kayıtlı olan telefon hatlarının aile üyeleri tarafından kullanıldığını iddia eden A.M., “Numaralardan birini eşim, bir tanesini ağabeyim, diğerlerini de bu şekilde aile fertleri kullanıyor. Bu numaralardan sadece bir tanesini ben kullandım, diğerlerini akrabalarım kullandı. Konuştuğumun iddia edildiği kişileri de tanımıyorum. Kim olduklarını hatırlamıyorum. FETÖ’yle benim ya da ailemden birisinin bağlantısı bulunmuyor. Beraatımı istiyorum” dedi.

Mahkeme heyeti, davayı ileri bir tarihe erteledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.