Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Samsun’da ‘susuzluk’ tartışması: Cumhurbaşkanı duymasın!

CHP İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, Terme halkının yaklaşık 1 aydır susuzlukla boğuştuğunu öne sürerek, “Terme bunu hak edecek ne yaptı?” diye sordu

Samsun’da ‘susuzluk’ tartışması: Cumhurbaşkanı duymasın!
REKLAM ALANI
6 Ağustos 2017 16:37

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, Terme İlçesi’nde insanların yaklaşık 1 aydır susuz bırakıldığını  iddia etti. Akçagöz, “Terme’den, partili partisiz herkes bizi arıyor ve dert yanıyor. 1 aydır su yok diyorlar. Yazık değil mi? Terme, bunu hak edecek ne yaptı?” dedi.

‘SORUN, KÖTÜ BELEDİYECİLİK’

Konuyla ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan Tufan Akçagöz,  “Su, gece 3 gibi geliyor, sabah yine yok. Bundan önce de kuraklık gördük ama böylesi hiç olmadı. Yani, kuraklık bahane değil. Elinizde her türlü imkan var. Belediyecilik, milletin derdini çözme işidir. Suyun, keyfi olarak verilmediğini iddia etmiyoruz ancak, bu soruna hala çözüm bulunamıyorsa, sorun kötü belediyecilikten kaynaklanmaktadır” ifadelerini kullandı.

‘CUMHURBAŞKANI SAKIN DUYMASIN’

Samsun’un ‘en sıcak’ günleri yaşadığını söyleyen Akçagöz, “Havaların daha da sıcak gideceği söyleniyor. Termeliler ne yapsın? Belediye yönetimine talip olurken, iyi yönetim vaat ettiniz. O halde gereğini yapın ve kuraklığı filan bahane etmeyin, vatandaşın derdine derman olun. Kuraklık size sürpriz mi oldu? Şayet mantıklı ve bilimsel temelli bir plan yapsaydınız, vatandaş bu derece mağdur olmazdı. Sayın Cumhurbaşkanı, belediyecilikten gelme ve en büyük iddiası, İstanbul’u susuzluktan kurtarmak. Bunu size hatırlatmak isterim. Sakın Terme’nin bu durumunu duymasın” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.