Dolar 32,5824
Euro 34,7951
Altın 2.506,68
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

ilkadım ‘da Eren Bülbül unutulmadı

İlkadım Belediyesi Meclisi,Trabzon’da hain saldırı sonucu şehit düşen Eren Bülbül’ün ismini Baruthane Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parka verilmesi kararını aldı.

ilkadım ‘da Eren Bülbül unutulmadı
REKLAM ALANI
3 Temmuz 2019 17:45 | Son Güncellenme: 3 Temmuz 2019 17:46

İLKADIM BELEDİYESİ ŞEHİDİN ADINI PARKTA YAŞATACAK
İlçeye birçok semt parkı kazandıran İlkadım Belediyesi, bir yandan da unutulmaz değerlerine sahip çıkarak şehitlerin adını da ilçeye kazandırılan parklarda yaşatıyor. Trabzon ili Maçka ilçesinde, 11 Haziran 2017 yılında PKK’lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateş sonucu şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün ismi İlkadım ‘da yaşatacak. İlkadım Belediye Meclisi Temmuz ayı 1. Dönem 7. Toplantı 9. Birleşimine ait toplantısını gerçekleştirirken anlamlı bir kararı oy birliği ile aldı.Meclis toplantısında görüşülen ve oy birliğiyle ortak kabul edilen , Baruthane Mahallesi 2322 nolu ada da bulunan parka hain teröristlerin açtığı ateş sonucu Şehit düşen Eren Bülbül’ün ismini verdi.
”ŞEHİDİMİZİN ADI İLKADIM’DA YAŞAYACAK”
Türk milleti gerçekten, geçmişine ve şehidine ciddi manada sahip çıkan bir millettir. Biz şehitlerimize sahip çıktıkça, şehitlerimizin ismini yaşattıkça, bu millet kendi öz bağlarından hiçbir zaman kopmayacağını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Şehidimiz Eren Bülbül İlkadım da unutulmaması adına şehitlerimize sahip çıkmaya, şehitlerimizin ismini ilçemizde yaşatmaya gayret ediyoruz. Bu manada 2017 yılında Trabzon ili Maçka ilçesinde şehit verdiğimiz Eren Bülbül’ün adını Baruthane Mahallemizdeki parka vererek sonsuza kadar yaşatacağız. Bunun için son meclis toplantımızda Baruthane Mahallesi 2322 nolu adada bulunan parkımıza adının verilmesi oybirliğiyle karara bağlandı.Başta şehidimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine tekrar başsağlığı diliyor, kararın alınmasında emeği geçen tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum ”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.