Dolar 32,5309
Euro 34,9239
Altın 2.438,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İlkadım’da ”Sabah namazında buluşuyoruz” programı

Başkan Demirtaş; ”sabah namazında buluşuyoruz ” ile vatandaşlarla bir araya geldi.

İlkadım’da ”Sabah namazında buluşuyoruz” programı
REKLAM ALANI
3 Ocak 2020 14:42

Sabah namazı sonrası Büyük Cami cemaatiyle bir araya gelen Samsun Valisi Osman Kaymak ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kılınan sabah namazı sonrası cami avlusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün açtığı stantta Atakum Gençlik Merkezi tarafından dağıtılan çorbayı cami cemaatine ikram etti.

Gençlerin cami cemaatiyle buluştuğu ve camilerin bayram yerine dönüştüğü “Sabah Namazında Buluşuyoruz” etkinliğine Büyük Camiide devam edildi. Hem gençlerin hem de cami cemaatinin son derece memnun olduğu sabah namazı buluşmasına Samsun Valisi Osman Kaymak, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun İl Kültür Müdürü Adnan İpekdal, İlkadım İlçe Müftüsü Seyfullah Çakır ,Kalkanca Kur’an Kursu öğrencileri, Atakum Gençlik Merkezi gençleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Sabah namazında sohbet ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, sabah namazı ve tesbihat ile tamamlanıyor. Başkan Demirtaş, camii çıkışında Samsun Valisi Osman Kaymak birlikte cami avlusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün açtığı stantta cami cemaatine sıcak çorba ikram etti. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği programda Samsun Valisi Osman Kaymak çorbasını Başkan Demirtaş’ın ellerinden aldı.

“AMACIMIZ HALKIMIZLA İÇ İÇE OLMAK”

Burada kısa bir değerlendirmede bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Amacımız halkımızla iç içe olmak. Onlarla her ortamı paylaşmak. Sabah namazından sonra cemaat ile birlikte Büyük Camimizde hep birlikte çorbamızı içtik. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.