Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İLKADIM’DA ‘YATIRIM’ ZAMANI

Samsun’da İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediye olarak birçok projeyi hayata geçirmeye başladıklarını söyledi

İLKADIM’DA ‘YATIRIM’ ZAMANI
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2022 19:23

4 gündem maddesinden oluşan İlkadım Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş başkanlığında belediyenin meclis salonunda yapıldı. Gündem maddelerinin tamamı daha kapsamlı görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Başkan Necattin Demirtaş, meclis toplantısı sonrasında İhlas Haber Ajansı’na (İHA) özel açıklamalarda bulundu.


İLKADIMLILAR İÇİN KALE KAFE
Yakın zamanda tüm eksiklikleri giderilecek Kale Kafe hakkında bilgiler veren Başkan Necattin Demirtaş, “Kale Kafe’nin yapıldığı alan çok mezbelelik, kötü bir alandı. Hem o alanı topluma kazandırmış olduk. O alan da kötü niyetli insanlar bulunabiliyordu. Şu anda orayı temizledik. Kadifekale sakinlerinin ve tüm halkımızın kullanabileceği bir alana dönüştürdük. Eksiklerimiz var. Namaz kılmak için yerimiz tamamlanıyor. Kale Kafe zirvede bir konumda. Ailecek oturup, zaman geçirilebilecek çok güzel bir yere dönüştü. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.


YATIRIMLAR AÇILIŞA HAZIR
Projeleri hayata geçirmeye başladıklarının altını çizen Demirtaş, “Yavaş yavaş yaptığımız yatırımların açılışına başlıyoruz. Yakın zamanda ‘Getir Atığını, Al Harçlığını Projesi’ni hayata geçirdik. Ata Ocağı’nın inşaatı devam ediyor. Bittiğinde ‘Büyükler Kreşi’ dediğimiz Ata Ocağı’nı da devreye sokacağız. İhaleye çıktığımız ‘Hasta ve Refakatçi Evi’ ile kimsesizler için kullanacağımız ‘Şefkat Evleri’ de yakın zamanda devreye girecek. Bir de Karasamsun merkezinde ‘Yaşam Merkezi’ yapıyoruz. Unkapanı Kültür Merkezi’nin yarım inşaatını ikmal edeceğiz. Şu anda ihale tamamlandı. Artık hızlı bir kalkışa geçtik. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Birçok projemiz de bu yıl hayata geçecek” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.