Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İLYAS KUBİLAY krizi!

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım’dan taraftara, çok tartışılan İlyas Kubilay Yavuz yanıtı

İLYAS KUBİLAY krizi!
REKLAM ALANI
6 Şubat 2021 18:45

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, resmi sosyal medya hesabından İlyas Kubilay Yavuz ile ilgili bir soruya son derece ilginç bir yanıt verdi: Gidin kendisine sorun!..

‘HERKES ÇOK MERAK EDİYOR?’
Başkan Yüksel Yıldırım, sosyal medyada bir taraftarın, ‘Sayın başkanım İlyas Kubilay Yavuz, sözleşmesi neden uzatılmıyor, herkes bu soruyu çok merak ediyor?’ sorusuna verdiği yanıtta, “Biz istiyoruz ama gidin Kubilay’a sorun” ifadesini kullanması dikkatleri çckti. Başkan Yıldırım’ın bu yanıtı taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü. Şimdi herkes, bu sorunun cevabını bekliyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.