Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

İş, kekle çaya kalmış

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun önceki İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

İş, kekle çaya kalmış
REKLAM ALANI
18 Haziran 2018 16:19 | Son Güncellenme: 18 Haziran 2018 16:23

“ ERDOĞAN’IN HEYECANI TÜKENMİŞ”

Çarşamba’da seçim çalışmalarına devam eden ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin hızına yetişmeye çalıştıklarını söyleyen Tufan Akcagöz, “Sayın Muharrem İnce, öyle büyük bir performans gösteriyor ki, onun hızına yetişmeye çalışıyoruz. Muharrem İnce, heyecanlı. Biz de en az onun kadar heyecanlıyız. 24 Haziran’da büyük bir değişim olacak. Tayyip Erdoğan’ın olduğu yerlerde heyecan yok. Tayyip Erdoğan’ın da heyecanı tükenmiş. Halbuki onu bu mevkilere kadar taşıyan şey, heyecanı idi. Halka anlatacağı pek bir şey de kalmamış. İş, kekle çaya kalmış. Tayyip Erdoğan, heyecanını tüketmiş bir siyasi hareketin temsilcisidir. Buna çoğunlukla kendisi sebep oldu. Meydanları zoraki topluyor ama insanların yüzlerinden zorla geldikleri belli. Yazık bu millete. AKP’de kimi metal yorgunlarından bahsediliyordu. Metal yorgunu olan, Cumhurbaşkanı’nın bizzat kendisidir. Kendisi yorulmuştur. Yorgundur. Üretememektedir. Politik olarak da tıkanma noktasına gelmiştir. Halkta karşılık bulmakta zorlanmaktadır. “ dedi.

“KURTULUŞ İÇİN TEK SEÇENEK MUHARREM İNCE”

Türkiye’nin ekonomik, siyasal ve toplumsal anlamda derhal normalleşesi gerektiğine vurgu yapan Tufan Akcagöz, “Tayyip Erdoğan, kavgacı bir siyasi çizgiden gelmiştir. Kavga ede ede gelmiştir. Bunu hepimiz biliyoruz ama ülkemiz bugün 90’ı yılları yaşamıyor. 90’l yıllarda olan biten her ne varsa, Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı kapısını aralamıştır. Tayyip Erdoğan, 90’lı yılların mağduru olarak bugünlere gelmiştir. Ancak, 2018 Türkiye’sinde hala 90’lı yıllardan bahsetmek, boş laf etmektir. Hatta bırakın 90’lı yılları, işi Adnan Menderes’e kadar dayandırdı. Neredeyse Adnan Menderes’in faili olarak Muharrem İnce’yi ilan edecek. Menderes 1961’de idam edildi, Muharrem İnce ise 1964 doğumlu. Olacak iş mi? Bunların tamamı, tıkanma göstergeleridir. Tayyip Erdoğan, artık malzeme bulmakta güçlük çekiyor. Aslına bakılırsa bu kadar yorgunluğun üzerine biraz dinlense kendisi için de iyi olacak. Muharrem İnce’nin, genç ve dinamik çizgisiyle, kendisinden daha iyi Cumhurbaşkanlığı yapacağını da bana göre iyi biliyor. Çok bir şey kalmadı. Üç beş gün sonra sandığa gideceğiz. Bu sandık başka sandık. Bu sandık, tek adam rejimine kayıtsız şartsız hayır diyeceğimiz ve ülkemizi yeniden özgürlükçü demokrasiyle buluşturacağımız sandık. Bunun için de tek seçenek Muharrem İnce’dir.” diye konuştu.
Tufan Akcagöz, vatandaşlara Muharrem İnce’nin tanıtım broşürlerini dağıttı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.