Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İŞÇİYE YÜZDE 30 ZAM!

Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanlığı ile Yakakent Belediyesi Personel Ltd. Şti. arasında imzalanan toplu iş sözleşmesiyle işçilere yüzde 30 oranında zam yapılması ve ayrıca 26 gün ikramiye verilmesi kararlaştırıldı

İŞÇİYE YÜZDE 30 ZAM!
REKLAM ALANI
10 Ocak 2021 18:19 | Son Güncellenme: 10 Ocak 2021 20:55

Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanlığı ile Yakakent Belediyesi şirketi arasında 1 yılı kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmzalanan toplu iş sözleşmesiyle toplamda yüze 30 oranında zam ve 26 gün ikramiye verildi.

GÜLE GÜL HARCAYIN
İmza töreninde konuşan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, “Pandemi süreci başladığından beri ekiplerimiz ile birlikte halkımızın geleceği için gece-gündüz demeden sahadayız. İşte bugün sahada ve kurumumuzda ter döken emekçilerimiz için bir aradayız. Onların ücretlerini ve sosyal haklarını iyileştirmek için sendika yetkilileriyle birlikte uzun mesailer harcadık. İşçinin hakkını teslim etme noktasında tüm imkanlarımızı sonuna kadar zorladık. İşçi kardeşlerimizin yüzlerinin gülmesini sağladığımıza inanıyorum. İmzaladığımız bu sözleşme tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Güle güle harcasınlar” dedi.

SENDİKA: BU BİR EŞİKTİ
Yaklaşık 2 aydır süren görüşmelerin hayırlı bir netice ile sonuçlanmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun ise, “ Önce insan önce emek düsturuyla görüşmelerini yürüttüğümüz toplu iş sözleşmemizi imzalayarak işçi kardeşlerimizin yüzünü güldürdük. Bu ilk sözleşme önemli bir eşikti. Bu eşiği geçtik. Bundan sonrasında da çok daha iyi sözleşmelere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Yakakent Belediyemizdeki uyum ve birlikteliğin daim olmasını diliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.