Dolar 32,3010
Euro 34,6729
Altın 2.407,37
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

İstanbul’daki Samsunlular MHP’Yİ BAĞRINA BASTI!

Samsunluları bir çatı altında toplayan SAMKON, İstanbul 1’inci Bölge MHP milletvekili adaylarıyla Samsunluları bir araya getirdi

İstanbul’daki Samsunlular  MHP’Yİ BAĞRINA BASTI!
REKLAM ALANI
9 Mayıs 2023 17:16 | Son Güncellenme: 9 Mayıs 2023 18:13

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON), İstanbul 1.Bölge MHP milletvekili adaylarıyla Samsunluları bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu programda Samsunlular MHP’ye büyük ilgi gösterdi.

MHP’Lİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KATILDI
Pendik The Green Park Hotel’de düzenlenen etknliğe MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, Samsun MHP 1. sıra milletvekili adayı Prof Dr İlyas Topsakal, İstanbul 1. Bölge milletvekili adayları Murat Şahin, Büşra Düzgün Kaya, Hilal Dilber, Erdem Doğruer, İlker Çakıroğlu, Halil İbrahim Uz, MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Pendik ilçe başkanı Yalçın Çolak, KASTOB Başkanı Nevzat Duyar, MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Burhan Mucur, SAMKON Yönetim Kurulu üyeleri, İş insanı Mustafa Çavuş, bölge dernek başkanları ile İstanbul’da yaşayan Samsunlular katıldı.

MUSTAFA ÇAVUŞ’DAN ANLAMLI KONUŞMA
Programın gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Bafralı iş insanı ve MHP üyesi Mustafa Çavuş yaptığı açılış konuşmasında, etkinliğe katılanlara teşekkür etti. Samsunlular olarak vatan toprağının kutsallığını iyi bildiklerini belirten Mustafa Çavuş, ‘’Bizler, kutsal toprağımıza kimin sahip çıkabileceğini de iyi biliyoruz. Biz Ege kumsallarında büyümedik. Bizler, Anadolu toprağında büyüyenleriz. Samsunlular, vatanını milletini düşünenlerin yanında olacaktır. Türkmen Beyi Sayın Devlet Bahçeli beye selamlarımızı hürmetlerimizi sunuyorum.

-Bafralı iş insanı ve MHP üyesi Mustafa Çavuş.

Buradan bütün Samsunlara selamlarımızı gönderiyorum. Ayrıca gönlü burada kalbi burada olan ama aramızda olamayan Samsunumuzun, Baframızın kıymetlisine de selamlarımı gönderiyorum. Saygıdeğer Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerli yöneticileri sizler var oldukça, Samsunun yiğitleri var oldukça bu vatan bölünmeyecek, bu bayrak inmeyecek ,bu ezanlar dinmeyecektir. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

Programa katılan MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş ise, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimin önem taşıdığını söyledi.

Programa katılan MHP Samsun Milletvekili Adayı İlyas Topsakal, ise Cumhuriyetin ikinci yüzyılında yeniden tarih yazılacağını ifade etti.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.