Dolar 32,5969
Euro 34,8046
Altın 2.501,74
BİST 9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

İSTANBUL’U FETHETTİLER!

Samsun’da tiyatronun ünlü ismi Düşevi Oyuncuları, Ferda Kaynar’ın tek kişilik muhteşem performansıyla hayat verdiği Sardurnya Kokan Kadınlar ile İstanbullu sanatseverleri büyüledi

İSTANBUL’U FETHETTİLER!
REKLAM ALANI
7 Aralık 2021 14:42

Samsun’da tiyatro sanatının yerleşip sevilmesinde önemli mihenk taşlarından olan Düşevi Oyuncuları, yeni projeleriyle bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı. Düşevi Oyuncuları’nın başarılı oyuncu Ferda Kaynar’ın tek başına sürüklediği Sardunya Kokan Kadınlar, İstanbul’un 3 ilçesinde ayakta alkışlandı.

TUZLA, KARTAL VE ATAŞEHİR’DE
Mine Engin Tekay‘ın yazdığı, Cem Kaynar’ın yönettiği ve Ferda Kaynar’ın tek kişilik munteşem performans sergilediği oyun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 3 Aralık Cuma günü Tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde, 4 Aralık Cumartesi günü Kartal Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde, 5 Aralık Pazar günü ise Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde İstanbullu tiyatroseverlerin karşısına çıktı.

FERDA KAYNAR AYAKTA ALKIŞLANDI
Çok büyük ilgi gören oyun ve başrol oyuncusu Ferda Kaynar, gösteri bitiminde dakikalarca ayakta alkışlandı. İstanbul’un 3 önemli merkezinde sahne almanın büyük heyecanını yaşadığını belirten usta oyuncu Ferda Kaynar, “Muhteşem anlara, anılara tanıklık ettik. Bu kadar büyük ilgi görmemiz, geleceğe dair umutlarımızı daha da yeşertti” ifadelerini kullandı.

GURUR VEREN SEREMONİLER
Samsun Düşevi Oyuncuları Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar ise yaptığı açıklamada, duygularını şöyle dile getirdi:

“Her 3 ilçede de muhteşem organizasyonlara tanıklık ettik. Oyunumuz öncesi ve sonrasında ‘kadın hakları‘yla ilgili düzenlenen etkinlikler de büyük ilgi gördü. Oyunumuzun sonunda ise ortaya çıkan manzara görülmeye değerdi. Oyuncumuz Ferda Kaynar ayakta alkışlanırken düzenlenen seremoniler bizlere gurur verdi. İstanbul’da tiyatroseverlerin çoşkusunu, ilgisi asla unutmayacağız.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.