Dolar 32,5702
Euro 34,9795
Altın 2.423,87
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

İŞTE SON DURUM!

Sağlık Bakanlığı’nın öz kaynaklarıyla yapılan 900 yataklı Samsun Şehir Hastanesi’nin kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı. Genel inşaatının ise yüzde 29’u bitti

İŞTE SON DURUM!
REKLAM ALANI
4 Ekim 2022 17:35

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük sağlık yatırımlarından biri olan, Yap-İşlet-Devret modeli kullanılmayan, Samsun’un Canik ilçesine inşa edilen Samsun Şehir Hastanesi inşaatında fiziki gerçekleşmede yüzde 75 oranına ulaşıldı. 1 milyar 69 milyon TL yatırım bedelli ve 900 yataklı Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla yükselirken tamamlandığında bölgenin en büyük hastanelerinden biri olacak.

MÜDÜR ORUÇ: HİZMETTE KALİTE ARTACAK
İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Muhammet Ali Oruç, hastane inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hastane inşaatı hakkında bilgi veren Muhammet Ali Oruç, ”Samsun Şehir Hastanesi’nin inşaatı gayet hızlı bir şekilde devam etmektedir. Şuanda birinci kulemiz neredeyse bitmek üzere. İkinci kulemiz ve ameliyathane kısımları da yapım aşamasında. Çalışmalar hızla devam ediyor. Biz de bugün buraya gelerek değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Baktığımız zaman kaba inşaatın yüzde 75’i gerçekleşmiş olarak görülüyor. Toplamda tüm inşaatın aşamasına baktığımız zaman yüzde 29 gibi bir seviyedeyiz. Bundan sonraki süreçte ince işler ve kalan kısımlar çok hızlı bir şekilde yapılacak. 900 yataklı Samsun Şehir Hastanesi Samsun’a, Karadeniz Bölgesi’ne ve sağlık turizmi anlamında da çevre ülkelere hizmet vermiş olacak. Hastanenin bünyesinde onkoloji hastanesi, kalp damar cerrahisi hastanesi, nöroloji inme merkezi, çeşitli özellikli birimleriyle beraber toplamda 900 yatakla hizmet verecek. 900 yatağın 200’ü yoğun bakımda hizmet verecek. Hastanede 40 tane ameliyathane olacak. Üst düzey gelişmiş cihazlarımızla nitelikli bir hizmet sunmuş olacağız” dedi.


İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.