Dolar 42,5291
Euro 49,5628
Altın 5.744,63
BİST 11.007,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Yağmurlu
İstanbul
15°C
Yağmurlu
Pts 10°C
Sal 11°C
Çar 11°C
Per 12°C

İşte vatandaşın yeni gözdesi SAMSUN’UN ‘YALI’SI!

Samsun Büyükşehir Belediyesi önemli bir eseri daha şehire kazandırdı. Kafe- Restoran, kütüphane ve Petek Genç’ten oluşan ‘Yalı’ hizmete girdi

İşte vatandaşın yeni gözdesi  SAMSUN’UN  ‘YALI’SI!
16 Eylül 2025 18:04

Samsun’un kültürel ve sosyal yaşamına katkı sunacak çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sosyal donatı alanlarının sayısını da artırıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum ilçesinde inşa edilen kitap kafe, sergi alanı, kafe-restoran ve Petek Genç’ten oluşan ‘Yalı’, hizmete açıldı.

İşte vatandaşın yeni gözdesi

SAMSUN'UN 
'YALI'SI!

DENİZ VE SAHİL MANZARASI
Her yaştan insana sıcak bir atmosferde kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Yalı, vatandaşların yeni gözde mekanlarından biri olmaya aday. Deniz manzarası ve Atakum Sahilinin büyüleyici atmosferinde huzurlu bir mola imkanı sunacak Yalı; 3 blok, yeşil alan ve çocuk parkı bölümünden oluşuyor. Vatandaşlar kitap kafe bölümünde kitap okuma keyfi yaşarken öğrenciler de ders çalışabilecek. Sergi bölümü ise sanatseverleri ağırlayacak. Petek Genç bölümü ise etüt merkezi ile gençlerin yaşamını hem kolaylaştıracak hem de onların yeni buluşma noktası olacak.

İşte vatandaşın yeni gözdesi

SAMSUN'UN 
'YALI'SI!

BAŞKAN DOĞUN: ŞEHRİMİZE
HAYIRLI OLSUN…
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Hemşehrilerimizin bir araya geleceği alanların sayısını artırıyor, buna bir yenisini ekliyoruz. Kitap kafe, sergi alanı, kafe ve Petek Genç’ten oluşan “Yalı”yı hizmete açtık. Şehrimize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun. Yalı insanlarımıza hem sosyal bir ortamda vakit geçirebileceği hem de kültürel bir alışkanlık geliştirebileceği bir alan sunuyor. Gençler için hem dinlenme hem de eğitimsel faaliyetlerde bulunabilecekleri huzurlu bir ortam vaat ediyor. Samsun’a yakışan bir eseri daha hizmete açmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Doğayla uyumlu ve denizle bütünleşen yapısı ile Yalı artık 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin hizmetinde” dedi.