Dolar 32,5604
Euro 34,9060
Altın 2.433,45
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

‘İSTİFA’ AÇIKLAMASI…

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılıp ayrılmayacağı konusuna açıklık getirdi

‘İSTİFA’ AÇIKLAMASI…
REKLAM ALANI
5 Aralık 2022 14:46

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa edip etmeyeceğine dair bir açıklamada bulundu. Demir, “Can tende oldukça görevimizin başındayız” dedi.

'İSTİFA' AÇIKLAMASI...

Başkan Mustafa Demir, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 13.00’te Samsun’da gerçekleştireceği toplu açılış mitingi öncesi AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’nun düzenlediği basın toplantısında önemli bir açıklamada bulundu.

'İSTİFA' AÇIKLAMASI...

‘BU CAN BU BEDENDE OLDUKÇA…’
Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu’ndaki toplantıda Başkan Aksu Mustafa Demir, istifa edip etmeyeceği şeklindeki soruya, “Allah hepimize sağlıklı ömür versin. Hastalık da bizim için. Kanser teşpisi var. Sağlık bir şekilde tedavimizi sürdürüyoruz. Sanıyorum tümör bir çöküş içerisinde ama yarın ne olacağını bilemeyis. Herhangi bir sıkıntım, görevime engel bir durum yok. Bahsettiğiniz konularla ilgili ne genel merkezimizle ne kendi içimizden bir iletişim olmadı. Can tende oldukça, Allah fırsat verdikçe görevimizin başındayız” dedi.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.