Dolar 32,5108
Euro 34,9455
Altın 2.433,58
BİST 9.795,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

İyi Parti’den Dededağı ve Doğanca Mahallesinde Gövde Gösterisi

İyi Parti Belediye Başkan Adaylarına Dededağı ve Doğanca’da Mühteşem Karşılama

İyi Parti’den Dededağı ve Doğanca Mahallesinde Gövde Gösterisi
REKLAM ALANI
22 Mart 2019 13:00 | Son Güncellenme: 22 Mart 2019 13:14

31 Mart Mahalli Yerel Seçimler kapsamında İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy ve İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin’e Dededağı ve Doğanca Mahallesinde muhteşem karşılama.

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy ve İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Dededağı ve Doğanca Mahallesinde ki Seçmenleriyle buluşarak 31 Mart Mahalli Yerel Seçimlerde destek istedi.

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, Dededağı ve Doğanca Mahallesi secmenleriyle buluşmasın da sizlere gönlümün kapısı sonuna kadar açık. Sıkıntılarınızı bilen kardeşinizim. İnşallah sandıkta bu çoşkulu heyecanlı karşılamanın teveccühünü sandıkta görürüz. Yeni Dededağı’nı yaratmak için varsanız, Rızvan Aksoy kardeşiniz de sizlere hizmete hazır.
Dededağı’nın başta kanalizasyon ve yol sıkıntısını biliyor çözmeye geliyoruz.

Rızvan Aksoy, burası tarım bölgesi ve prinçi de yapan bir bölgemiz üretici kardeşlerimizin ne sıkıntısı varsa Belediye olarak çözmek olacaktır.Biz hizmet için geliyoruz, yandaşı zengin etmeye değil. Şu an Ekonomi, Tarım ve Hayvancığın halinden memnunmusun? Maalesef kötü yönetildiğimiz için Ülkemizin bu alanlarda durumu hiç iç açıcı değil.
Hadi Doğanca bu durumdan memnun değilsen 31 Mart Mahalli Yerel Seçimlerde İyi Partiye destek vererek sorunlarınızı çözelim. Adam kayırmaca ve yandaş olmadan hadi Doğanca göster gücünü sandıkta.

Her türlü sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı inşallah Belediye Başkanı olursam birlik beraberlik içinde çözeceğiz. Hadi yeni Dededağı ve Doğanca için İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy kardeşinize 31 Mart Mahalli Yerel Seçimlerde Mühürü verin Türkiye – Bafra- Dededağı ve Doğanca İYİ Olacak dedi.

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin ise, burada sizlerle olmaktan çok mutlu olduk. Sizlerin sıkıntılarınızı ve dertletinizi bilen birisi olarak inşallah sorunlarınızı  çözmek için buradayız.
BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ
Bu tecrübemle bunu sizlere fazlasıyla hissettireceğim.

Dededağı’nın kanalizasyon ve yol sorununu  kesin çözeceğiz. Bafra Samsun hattında minibüsü olan kardeşimlerimizin de sorununu biliyor ve Hayati Tekin kimseyi kırmadan bunların üstesinden gelecektir siz yeter ki destek verin.
Tekin, ”Bafra Ovası verimli ova Doğanca da verimli topraklar fazlasıyla var.”

Üretici kardeşlerimize Belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.
Ben yalnız Büyükşehirin değil, Doğancalıların da Başkanı olacağım.

Tekin,” Burada Tarımı şaha kaldıracağız yapacağımız yeni proje ve hizmetlerle ”dedi. İnşallah Türkiye- Samsun – Bafra – Dededağı – Doğanca İYİ Olacak. Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.