Dolar 32,5224
Euro 34,9382
Altın 2.439,31
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

İYİ Partililerden AK Partili başkana ziyaret!

Samsun’un Terme İlçesi’nde İYİ Parti İlçe yönetimi, AK Partili Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti

İYİ Partililerden AK Partili başkana ziyaret!
REKLAM ALANI
27 Şubat 2018 19:27

İYİ Parti Terme İlçe Başkanı Oğuz Pamuk ve yönetim kurulu üyeleri, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a nezaket ziyaretinde bulundu.

KIRMADAN, DÖKMEDEN, ÇATIŞMADAN

Ziyarette İlçe Başkanı Oğuz Pamuk ve yönetimine teşekkür eden AK Partili Başkan Şenol Kul, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Terme’nin geleceği için çalıştık. Projelerimizi halkın onayına sunarak, fikirlerini aldık. Terme’nin geleceğine siyaset üstü bir anlayışla, halkımızla birlikte karar veriyoruz. Kırmadan, dökmeden, çatışmadan, tarafımıza yöneltilen her türlü yapıcı eleştiriye açığız. Terme için üreten, üretmek isteyen, çalışan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HER ŞEY TERME İÇİN…

Ziyarette İlçe Başkanı Oğuz Pamuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Başkan Şenol Kul’a Terme ile ilgili hedef ve beklentilerini, anlattı. Pamuk, kendisinin ve yönetim kurulunun Terme için hizmet anlayışı gereği her türlü konuda elini taşın altına koyacaklarını söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.