Dolar 32,5389
Euro 34,9451
Altın 2.458,92
BİST 9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İyi tatiller çocuklar!

Samsun Atakum Mimar Sinan İlkokulu’nda miniklerin karne sevincine ortak olan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, öğrencilerin karne ve hediyelerini dağıtarak “iyi tatiller” diledi

İyi tatiller çocuklar!
REKLAM ALANI
2 Temmuz 2021 16:20

Samsun’da Vali Zülkif Dağlı, Atakum Mimar Sinan İlkokulu’nda minik öğrencilerin ‘Karne‘ sevincine ortak oldu. Dağlı, öğrencilere ‘iyi tatiller’ diledi.

UZAKTAN EĞİTİM BAŞARISI
Karne töreninde bir konuşma gerçekleştiren Vali Dağlı, “Dayanacağımız, güveneceğimiz ve yatırım yapacağımız en büyük alanımız çocuklardır. Vatanını ve milletini seven, milli ve manevi değerlere sahip, donanımlı gençler yetiştirmemiz gerekiyor. Eylül ayında kademeli olarak eğitime başladığımız günlerde, okullarımızı pandemi kurallarına uygun bir şekilde öğrencilerimize açan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. Dünya genelinde ve ülkemizin dört bir yanında derinden hissettiğimiz korona virüs salgını sürecinde ülkemizin uzaktan eğitimde sağladığı başarıya hep birlikte şahit olduk. Ayrıca vefa sosyal destek gruplarında görev alan öğretmenlerimizin çabaları da milletimizin gönlünde yer etmiştir” dedi.

Karne törenine Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, İl Mili Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik ve öğretmenler katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.