Dolar 32,3168
Euro 35,0597
Altın 2.307,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

KANA BULANDI!..

Pazarda bıçaklı saldırıya uğrayan seyyar satıcı hastanelik oldu

KANA BULANDI!..
REKLAM ALANI
24 Ocak 2022 17:50

Samsun‘da semt pazarında seyyar olarak ayakkabı keçesi satan bir kişi pazarın içinde bıçaklı saldırıya uğrayarak hastanelik oldu.


Olay, Samsun’un Canik ilçesinin Kuzeyyıldızı Mahallesi’nde kurulan semt pazarında meydana geldi. İddiaya göre, pazarda seyyar olarak ayakkabı keçesi satan 2 çocuk babası Yaşar Karaca (43), pazar yerinde tanımadığı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Sol bacağından yaralanan Yaşar Karaca, 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Kendisini bıçaklayın tanımadığını söyleyen Yaşar Karaca, “Bir anda arkadan geldi ve ayağıma doğru bir şey yaptı. Önce ayağıma vuruyor zannettim. Ayağımdan kan aktığını görünce bıçaklandığımı anladım. Şahsı tanımıyorum” dedi.
Polis yaptığı araştırma sonucu Yaşar Karaca’yı bıçaklayanın zaman zaman pazarda dolaşan akli dengesi yerinde olmayan bir kişi olduğunu tespit etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.