Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

KAPILARINI AÇIYOR!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 19 Mayıs ilçesi Nebiyan Yaylası’nda hayata geçirilen Karadeniz’in en modern ‘Doğa ve İzcilik Kampı’ 19 Haziran Cumartesi günü kapılarını gençlere açıyor

KAPILARINI AÇIYOR!
REKLAM ALANI
26 Mayıs 2021 15:38

Samsun şehir merkezine 40 kilometre uzaklıkta, yeşilin her tonunun bulunduğu ormanları, serin suları, tertemiz havası ve yüksek rakımı ile bölgenin adeta seyir terası niteliğindeki konumuyla ve doğayla iç içe olan kamp, Türkiye’nin birçok ilinden gelen gençlerin “Bir kardeşlik iklimi” adı altındaki buluşmalarına ev sahipliği yapacak.

10 ADET BUNGALOV EV, 150 YATAK
Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla kurulan ve 10 adet bungalov tipi evden oluşan tesis, 150 yatak kapasiteli olup, kültürel faaliyet binası ve sosyal tesis binası da mevcut. Tesis içinde ayrıca basketbol, voleybol gibi çok amaçlı saha, tırmanma duvarı, havalı tüfek, geleneksel okçuluk, masa tenisi, dart, satranç, langırt ve zirveye yürüyüş parkuru gibi alanları da bulunuyor.

SEYAHAT VE SAĞLIK SİGORTASI
Katılımın ücretsiz olduğu, ulaşım dahil tüm ihtiyaçların Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılandığı kampa katılan gençlerin tamamına, yolculukları süresince ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak, teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de verilecek. Kamplarda kız ve erkek dönemleri ayrı ayrı yapılacak olup, bir kamp dönemi 4 gün olacak. Kamplara başvurular 05 Mayıs-07 Temmuz 2021 tarihleri arasında ‘https://gencizbiz.gsb.gov.tr’ adresi üzerinden yapılacak. Online başvuru yapma imkânı bulunmayan gençler, kendilerine en yakın gençlik merkezlerine gitmeleri halinde, başvuruları görevliler tarafından aynı sistem üzerinden yapılacak.

ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDAN…
Kamp hakkında açıklamalarda bulunan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Kampımıza ülkemizin dört bir yanından gelen gençlerimiz kendilerine sağlanan bu büyük imkândan eşit şartlar altında özgürce yararlanabilecek. Geleceğe yatırım olarak değerlendirdiğimiz bu kampımız, ülkemizin kültürel çeşitliliğini yansıtan çok renkli bir görünüm sergileyecek, ilimizin tanıtımına da önemli bir katkı sunacaktır” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.