Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

KARAASLAN: KİMSE BU MİLLETİN İRADESİYLE OYUN OYNAYAMAZ !

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Biz böyle birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece hiçbir darbe girişimi asla başarılı olamayacaktır” dedi.

KARAASLAN: KİMSE BU MİLLETİN İRADESİYLE OYUN OYNAYAMAZ !
REKLAM ALANI
16 Temmuz 2016 19:26
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İstanbul ve Ankara’da FETÖ’nün darbe girişimine karşı, Cumhuriyet Meydanı’nda on binlerce Samsunlu ile birlikte sabaha kadar demokrasi nöbeti tuttu. Karaaslan sabah saatlerinde ise Cumhuriyet Meydanı’ndaki dev ekranda darbeci askerlerin teslim alınmasını Samsunlarla birlikte izledikten sonra, olağan üstü toplanma çağrısı yapan TBMM Genel Kurulu’na katılmak üzere Ankara’ya gitti.
Gece yarısı Cumhuriyet Meydanı’na gelen Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve partililerle ile birlikte TOMA üzerine çıkarak halka seslendi. Samsun’un milli mücadelenin başladığı şehir olduğunu hatırlatan Karaaslan, ”Milli mücadelede birlik ve beraberliğini kaybetmeyerek vatanını kurtarmak için mücadele veren Samsun’da yine büyük bir mücadele veriliyor. İnsanlar Samsun meydanına sığmıyor. Halkımız, hemşehrilerimiz ve bütün Türkiye’de de böyle. Bence bugün seneler sonra bir darbe teşebbüsünün olduğu gün değil, bir demokrasi bayramı olarak kutlanacak. Millet demokrasiye, vatanına, bayrağına, millete sahip çıkacak. Biz daha önce olduğu gibi bugünü de atlatacağız” dedi.
Samsun sokaklarının yanı sıra tüm Türkiye’de halkın sokaklara indiğini vurgulayan Karaaslan, “Halkımızla beraberiz, iç içeyiz. Burada siyaset üstü bir buluşma yaşanıyor. Burada artık partili olmak da kalmadı. Burada ülke sevdası kaldı. Ülkemiz için bugüne kadar bu millet nasıl bir arada olduysa bugün de bundan sonra da hep bir arada olacak. Bugün tarih bir gün ve tarihi günü vatandaşlarımızla, milletimizle hep birlikte yaşıyor, tarih yazıyoruz” dedi.
15 Temmuz’un Türk demokrasisi için kara bir leke olduğunu ifade eden Karaaslan, ”Akşam darbe girişiminde bulunan paralel terör örgütüne karşı demokrasi nöbeti tutan sabah da normal hayatına dönen asil milletin adı Türk milletidir. Milletimiz bayraklarıyla meydanları doldurarak, darbe girişimine karşı dimdik ayakta durdu. Vatandaşlarımız, paralel terör örgütüne en güzel cevabı vermişlerdir. 15 Temmuz, demokrasimizin bayramı olmuştur”
Darbe girişiminde hayatını kaybeden güvenlik güçleri, polisler ve sivil vatandaşları rahmetle ve şükranla andıklarını belirten Karaaslan, ”Yakınlarına başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyorum. Yaşanılan bu olay, Türk milletinin demokrasi konusunda ne kadar engin bir tecrübeye sahip olduğunu demokrasinin ve milli iradenin ne kadar ülkemizin bağımsızlığı için önemli olduğunu bir kez daha bütün dünya gösterdi. Dolayısıyla bu kalkışmayı yapanlar bir kez daha şu gerçeği anlamalıdır, hiç kimse bu milletin iradesiyle oyun oynayamaz, demokrasi aşkıyla ve özgürlük umdesiyle asla ve asla boy ölçüşemez. Devletin silahıyla, parasıyla, tankıyla, bombasıyla uçağıyla, helikopteriyle bu ülkenin vatandaşlarının üzerine ateş açanlar, PKK teröründen daha da aşağılık bir terör örgütüdür. Asla ve asla bu millet, bu hain çeteyi unutmayacaktır. Olayın başından beri başkomutanımız, Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu memleket sevdası ve basiretiyle bütün hükümetimizin üyeleri ve vatansever komutanlarımızla birlikte halkımızla bir olarak, kenetlenerek bu belanın üstesinden geldik” diye konuştu.
çiğdem
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.