Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

KARAASLAN VE YILMAZ YOLA DEVAM!

AK Parti Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ile Yusuf Ziya Yılmaz, MKYK listesine girdi, ‘genel başkan yardımcılığı’ görevlerine devam etti

KARAASLAN VE YILMAZ YOLA DEVAM!
REKLAM ALANI
8 Ekim 2023 13:44

AK Parti’nin 4’üncü Olağanüstü Kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilirken Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda(MKYK) yer alan 75 kişilik isim listesi ve görevlendirmelerde belli oldu. Samsun milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Çiğdem Karaaslan dta MKYK’Da yer aldı.

YILMAZ İLK KEZ, KARAASLAN YERİNİ KORUDU
AK Parti Yerel Yönetimlerde Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ilk kez MKYK’da yer alırken Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti MKYK’da yerini koruyan isim olarak dikkati çekti. MKYK’da yerini koruyan diğer isimler ise şunlar oldu:

“Ahmet Büyükgümüş, Ali İhsan Yavuz, Belgin Uygur, Efkan Ala, Emre Ete, Erkan Kandemir, Fatih Şahin, Hamza Dağ, Fatma Betül Sayan, Hasan Sert, Hayati Yazıcı, İbrahim Halil Yıldız, Lütfiye Selva Çam, Mehmet Kasım Gülpınar, Menderes Türel, Metin Tarhan, Mustafa Şen, Orhan Miroğlu, Ömer Çelik, Ömer İleri, Sevan Sıvacıoğlu, Sümeyye Bozkurt, Türk İslam Karakoç, Vedat Demiröz, Şebnem Kocakelci.”

‘HOŞ GELDİNİZ SAMSUN’: AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ankara Spor
Salonu’na girişinde kongreye gelen Samsunlu partilileri böyle selamladı.
Karaaslan, bu fotoğrafı, “Hoş geldiniz Samsun… Hoş geldiniz yol arkadaşlarımız…
Hoş geldiniz AK Parti’ye sevdalı gönüller…” ifadesiyle paylaştı.

YENİ GİREN ESKİ BAKANLAR
MKYK’ya yeni giren isimler arasında eski bakanlar da yer aldı. Nihat Zeybekci ve Mustafa Elitaş MKYK’ya giren isimler oldu. Eski TBMM Meclis Başkanı Bülent Arıç’ın oğlu Mücahit Arınç da yeni MKYK’ya girdi. Eski futbol hakemi Kuddusi Müftüoğlu ve Belgesel yapımcısı Serdar Kılıç listeye giren isimler oldu.


AK Parti’nin MYK’sından yer alan Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, genel başkan yardımcıları Nurettin Canikli ve Julide Sarıeroğlu yeniden MKYK listesinde yer almadı. Parti yönetimine girmesi beklenen eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop da listede yer almayan isimlerden oldu.

AK Parti Büyük Kongresi sonrasında Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ile Yusuf Ziya Yılmaz, bir kez daha ‘Genel Başkan Yardımcısı’ olarak görevlendirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.