Dolar 32,4768
Euro 34,9560
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Karadeniz’de KABUS!

Sinop’ta denizde yüzerken aniden çıkan fırtına nedeniyle boğulma tehlikesi geçiren 4 kişinin imdadına sahil güvenlik ve deniz polisi ekipleri yetişti. Ekipler fırtına nedeniyle kıyıya yanaşmakta güçlük çekti

Karadeniz’de   KABUS!
REKLAM ALANI
8 Ağustos 2021 14:04

Sinop’ta aniden çıkan fırtına nedeniyle denizde bulunanlar zor anlar yaşadı. Ordu Mahallesi Denizler mevkii sahilinde gerçekleşen olayda iddiaya göre bir baba 14 yaşındaki kızının içinde bulunduğu botu halatla çekiyordu. Bu sırada çıkan aniden çıkan fırtına sonucu baba, botun halatını tutamadı.

GENÇ KIZ AÇIĞA SÜRÜKLENDİ
Bot içinde genç kız ile birlikte açığa sürüklendi. Kızı kurtarmak için sahildeki vatandaşlar da denize açılarak seferber oldu. Çabalar yetersiz kaldı. Kızı kurtarmak için tekneyle açılanlar da denizde sürüklenmeye başladı. Deniz polisi ve sahil güvenlik ekiplerine durumun haber verilmesi üzerine genç kız, onu kurtarmaya çalışan babası ve yanındaki 2 kişi ekiplerce kurtarıldı.


SAĞLIK DURUMLARI İYİ
Durumları iyi olan baba ve kız deniz polisi ekiplerinin teknesine alındı. Diğer vatandaşlar da yapılan yardımla kıyıya kadar çıkabildi. Kıyıya yanaşmaya çalışan deniz polisi teknesi de fırtına da güçlük yaşadı. Baba ve kız Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.