Dolar 32,5803
Euro 34,9119
Altın 2.437,17
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

KARDEŞLERİN MEZARLIKTA ‘DEFİN’ KAVGASI!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde vefat eden yaşlı kadının oğulları mezarlıkta cenazeyi almak için birbirleriyle kavga etti

KARDEŞLERİN MEZARLIKTA  ‘DEFİN’ KAVGASI!
REKLAM ALANI
29 Haziran 2021 13:34

Samsun’un Bafra İlçesi’nde Havva K.(71) dün kalp krizi sonucu Bafra Devlet Hastanesinde vefat etti. Oğlu Mustafa K., vefat eden annesinin cenazesini Samsun’a götürerek bir gün sonra defin işlemlerinin yapılması üzere Kıranköy Mezarlığı Gasilhanesine bıraktı.

CENAZE SAMSUN’DAN BAFRA’YA GETİRİLDİ
Peşlerinden giden Bafra’da oturan oğlu, Samsun’da oturan kardeşinden habersiz annelerinin cenazesini Bafra’da defnedeceklerini söyleyerek gasilhaneden aldı ve Bafra ilçesine getirdi. Annesinin cenazesinin kendisinden habersiz alınıp Bafra’ya getirildiğini öğrenen Mustafa K., cenazeyi tekrar Samsun’a götürmek için Bafra Asri Mezarlıkta bulunan gasilhaneye geldi.

KARDEŞLERİN ‘BURADA DEFNEDİLECEK’ KAVGASI
Mustafa K., babasının Samsun’da oturduğunu ve annesinin de bu nedenle Samsun’a defnedilmesi için cenazeyi almak istediğini söyledi. Diğer kardeşleri de annelerinin son 15 gündür yanlarında olduğunu söyleyerek Bafra’da defnedilmesini istediklerini söyleyerek cenazeyi kendilerinin alacaklarını söyledi.

YETKİLİLER, POLİSTEN YARDIM İSTEDİ
Bunun üzerine kardeşler arasında nereye defnedileceği konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine mezarlık yetkilileri polise arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaşanan kavgaya müdahale ederek tarafları sakinleştirdi. Mezarlık görevlileri ve polis ekiplerinin ikna cabası sonucunda cenaze defnedilmek üzere Samsun’a gönderildi.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.