Dolar 32,5309
Euro 34,9239
Altın 2.438,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Kemal Şenocak “Bizim Ortak Paydamız Bafra’dır”

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Şenocak ziyaretleri kapsamında Bafra Büyük Pazar Esnafını, Bafra Ticaret Borsasını ve Türkiye Muharip Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Rahmi Şahin’i ziyaret ederek istişarede bulundu.

Kemal Şenocak “Bizim Ortak Paydamız Bafra’dır”
REKLAM ALANI
23 Kasım 2018 13:53

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Şenocak ziyaretlerine Bafra Ticaret Borsasından başlayarak “Bizim Ortak Paydamız Bafra’dır.” Dedi.

Kemal Şenocak’ı, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Meclis Başkanı Ali Engin Balcıoğlu, Başkan Yardımcısı Tarık Erol, Genel Sekreter Bayram Tosun karşılarken, Şenocak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu’da borsanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Namık Kibaroğlu daha sonra Ak Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Av. Kemal Şenocak’a çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.

Kibaroğlu ayrıca,’’ Bafra’da tarım ürünleri üzerinde faaliyet gösteren ve aralarında kurulan Müteşebbis heyet ile borsamızın ilk temelleri 1992 yılının ilk günlerinde atıldı. Müteşebbis heyetimizin büyük uğraşları neticesinde, Bafra Ticaret Borsası 5590 sayılı kanunun 32. maddesi hükmü gereğince Sanayi Bakanlığının 04.01.1992 tarih 1992 /12 sayılıonayları ile kurulmuştur.İlk hizmet yeri olarak, Özmenler İş hanında faaliyete başlayıp daha sonra THK Bafra Şubesine ait büronun kiralanması ile 2004 yılına kadar burada faaliyet gösterip, O dönemin yönetim kurulu Başkanı Musa BUHARALI ve Meclis Başkanı Muharrem AY ve yönetim ile Meclis üyelerimizin büyük gayretleri ile Alparslan Mah. Sinop Samsun Yolu Üzeri No:26 Bafra adresinde alınan 635 m2 arsa üzerine 3 kat350 m2 kullanım alanı olan bünyesinde, kapalı otoparkı, idare katı, lokali, çok amaçlı toplantı salonu bulunan 3 katlı borsa hizmet binamız Mart 2004 yılında hizmete girmiştir.Halen Bafra Ticaret Borsası olarak üyelerimize burada hizmet vermeye devam etmekteyiz.Hizmeti geçen tüm üyelerimize, şahıs ve kurumlara teşekkür eder, ebediyete intikal eden üyelerimize Allahtan rahmet dileriz.’’diyerek oda hakkında bilgi verdi. Şenocak ise ortak paydanın Bafra olduğunu belirtti.

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Şenocak Bafra Ticaret Borsası ziyaretinden sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahinile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

‘’ŞEHİT NURLANMIŞ GAZİ ONURLANMIŞ  ASKERDİR’’

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Av. Kemal Şenocak
ziyaretleri kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği
Başkanı Rahmi Şahinile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin
ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
Ak Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı
Av. Kemal Şenocak ise Şehit nurlanmış gazi onurlanmış
askerdir diyerek  duygularını belirtti.

Av.Şenocak,”Gazisi kahramanlıklarla dolu olan Türk Silahlı Kuvvetleri inançlı, kararlı ruhu ve üstün disiplin anlayışı ile dünya ordularına örnek teşkil etmekte ve onun kahramanlık abidesi olan Gaziler bu ülke ve millete hain bakan gözler önünde bir abide gibi dimdik durmaktadır. Aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği kahraman gaziler, geçmişle gelecek arasındaki canlı tarihin aynaları ve devletine sadakati ilke benimseyen, çelikten yapılmış birer kale konumundadır. Yüce dinimizin vatan savunmasında canını veren aziz şehitlerimize ve canlarını vermekten imtina etmeyen kahraman gazilerimize gereken önemi vererek onlara yüce makamlar sunmuştur. Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir.” Dedi.

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Şenocak son olarak Bafra Büyük Pazar Esnafını ziyarette bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

‘’AK PARTİYE OLAN GÜVENE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ’’

Ziyarette kendisine gösterilen ilgi için teşekkürlerini sunan Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Av. Kemal Şenocak pazar yeri esnafı ve vatandaşlar ile pazar yanında bulunan esnafların taleplerini de not etti.
Ziyaretler esnasında Bafra Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz’da yer aldı.
Şenocak ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada,’’Çalışmalarımız çerçevesinde Bafra Büyük Pazar yeri esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal ettik. Onların bizlere sundukları talepleri not aldık. Bafra için neler yapacaklarımızı anlattık. Bizlere ve Ak Partiye olan güven için ayrıca şükranlarımızı sunmak isteriz.

Gerek meslek hayatımda gerekse belediyecilik anlamında yaşadığımız süreç içerisinde belediyecilik anlamında neler yapılabilir neler olabiliri yapabilecek konumdayız. Tek bir amacımız var, bu memlekete hizmet etmektir. Talip olduğumuz iş kolay bir iş değil. Çok sorumluluk, aynı zamanda da vebal isteyen bir iş biz bunların farkındayız. Ben bu memleketin evladıyım. İçinizden biriyim.’’dedi.

REKLAM ALANI