Dolar 32,5524
Euro 34,8771
Altın 2.430,29
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

KIZILAY coşkusu!

Samsun’da, Türk Kızılay’ının kuruluşunun 153. yılı gönüllüler ve vatandaşlar tarafından heyecanla kutlandı

KIZILAY coşkusu!
REKLAM ALANI
11 Haziran 2021 16:05

Samsun’da, Atakum İlçesi Çobanlı Kavşağı Çobanlı İskelesi alanında Türk Kızılay’ının kuruluşunun 153. yılı dolayısıyla fotoğraf sergisi ve kan bağışı etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte başta gönüllüler olmak üzere vatandaşlar da kan bağışında bulundu. Ayrıca kan bağışında bulunan vatandaşlara Türk Kızılay’ı tarafından hazırlanmış olan içerisinde maske ve dezenfektan bulunan Kovid-19 koruyucu kiti hediye edildi.

VATANDAŞA ÇAĞRI: BAĞIŞ YAPIN
Vatandaşların desteği ile daha çok kişiye ulaşabileceklerini söyleyen Türk Kızılay Samsun Şube Başkanı Ahmet Ali Bulut, “Kızılay başta harp esnasında yaralanan, sakat kalan askerlere yardım amaçlı kurulmuş devamında ise kimsesizlere de düşkünlere de yardım amacıyla kurulmuş bugüne kadar gelmiş olan bir görevini hiç eksiksiz devam ettirmiş olan bir dernektir. Bugün de burada sağ olsun gençlerimiz, gönüllülerimiz bir araya gelerek hem kan bağışı yapacaklar hem kit dağıtımı yapacaklar. Ayrıca vatandaşlardan da kan bağışı için talepte bulunulacak. Pandemi nedeniyle kan bağışında ciddi bir azalma var. Bu son zamanlarda artıyor. Bunun için arkadaşlarımızı, yakınlarımızı teşvik edelim. Malum bir kan ümide giden yol demektir” dedi.

Etkinlik kapsamında sergi açıldı. Toplam 63 fotoğrafın yer aldığı sergi 3 gün gezilebilecek.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.