Dolar 32,5107
Euro 34,7339
Altın 2.488,90
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

KONYALILAR PROJE TURUNDA!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekip arkadaşları, Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in misafiri oldu

KONYALILAR PROJE TURUNDA!
REKLAM ALANI
22 Ağustos 2021 17:37

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ağırladı. Ekibiyle birlikte Samsun’a gelen Başkan Altay, Başkan Mustafa Demir ile ilçe ziyaretlerinde bulundu, esnaf ile sohbet etti, yapılan yatırımları yerinde gördü.

SUBAŞI PROJESİNİ İNCELEDİ
Başkan Mustafa Demir, karşılıklı deneyimleri paylaşmak adına oldukça verimli bir gün geçirdiklerini ifade ederek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibini Samsun’da misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Subaşı Meydan Projesi ve Saathane Meydanı projelerinde gelinen noktayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a yerinde anlatan Başkan Mustafa Demir, bölgedeki trafik ve park yoğunluğunu burada azaltacaklarını ifade etti. Bölgedeki esnafı da ziyaret eden her iki başkan, vatandaşlarla sohbet etti. Bölge halkı, samimi bir ortamda geçen sohbette yapılan çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getirdi.

İLÇELERDE 203 VİZYONU
Ardından Havza ve Ladik ilçelerine yapılan ziyaretlerde Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları gösteren Başkan Mustafa Demir, Samsun’un 2023 vizyonuna giderken aldığı mesafeyi anlattı. Havza ilçesindeki yapımı devam eden 340 araçlık mekanik katlı otopark çalışmalarını izleyen her iki başkan daha sonra Ladik ilçesinde Cüce ve Küpecik mahallelerindeki tamamlanan yol çalışmalarını inceledi.

GECE GÜNDÜZ MESAİ
Ayrıca Ladik’te ahşap mimarisi ve tarihiyle geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran ‘Ambarköy Açık Hava Müzesi’ni, yapımı devam eden Yoğurt Pazarı’nı ve muhteşem manzarası ile kendine hayran bıraktıran Ladik Gölü’nü ziyaret ederek ilçenin tarihi geçmişiyle ilgili Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kentin her bölgesinde ekiplerin gece gündüz çalıştığını vurguladı.

Daha sonra Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonda istişare toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Genel Sekreter İlhan Bayram, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve Konya Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının yer aldığı toplantıda başkanlar kentlerindeki çalışmaları anlattı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.