Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

KÖTÜ KADERİ!

İstanbul’da işlenen ‘kan donduran’ cinayette, eski erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülen Kader Gökçe’nin Samsun Bafra İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu ortaya çıktı

KÖTÜ KADERİ!
REKLAM ALANI
5 Nisan 2022 15:48

İstanbul Esenyurt’ta pazar günü akşamı Alpaslan Çay, metrobüsten inen eski kız arkadaşı Kader Gökçe’yi ara sokağa zorla götürüp boynuna ateş ettikten sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kader Gökçe’den sonra Alpaslan Çay da hayatını kaybetti.

20 SENE ÖNCE BAFRA’DAN İSTANBUL’A
Dün, cenaze töreninin ardından Sarıyer’de bulunan Yeni Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verilen Kader Gökçe’nin aslen Samsun’un Bafra İlçesi’ne bağlı Şeyhhullaş köyünden olduğu ve 20 sene önce Bafra’dan ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleştiği öğrenildi.

‘BENİ TEHDİT EDİYOR’ ŞİKAYETİ
Sokak ortasında öldürülen Kader Gökçe’nin 14 Aralık’ta Bakırköy Aileiçi Büro Amirliğine gelerek tehditten dolayı Alparslan Çay’dan şikayetçi olduğu öğrenildi. Kader Gökçe’nin Bakırköy’de bulunan bir AVM’de danışma görevlisi olarak çalıştığı, Alpaslan Çay’ın ise daha önce başka bir kadınla evlenip boşandığı ve ‘tehdit’ suçundan sabıkası olduğu da ortaya çıktı.

‘İLK KADINA ATEŞ ETTİ, SONRA DA KENDİNİ VURDU’
Olayın görgü şahidi Muhammet İçseloğlu, “Arabanın anahtarını almaya inmiştim. Burada tartışıyorlardı. Daha sonra erkek, ilk kadına ateş etti, sonra da kendini vurdu. Adamdan duman çıktığını gördüm” dedi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Olay öncesi bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Kader Gökçe’nin üst geçitten inerken Alpaslan Çay’ın beklediği görülüyor. Kader Gökçe’yi gören Alpaslan Çay, hızla yanına giderek zorla ara sokağa doğru itiyor. Silah sesleri duyulan sokakta vatandaşların kaçtığı kameraya yansıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.