Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Köylü yeniden milletin efendisi olacak

İYİ Parti Samsun 1. sıra milletvekili adayı Bedri Yaşar seçim gezilerine hız kesmeden devam ediyor

Köylü yeniden milletin efendisi olacak
REKLAM ALANI
7 Haziran 2018 19:38

Milletvekili adayı Bedri Yaşar, Çarşamba ilçesine düzenlediği ziyarette pazar esnafı ve vatandaşlarla dertleşti ve sorunlarını dinledi.

ADALET DÜZENİ YENİDEN SAĞLANACAK

Her gittiği ilçe de oldukça büyük ilgi gören Bedri Yaşar vatandaşların sıcak ilgisi karşısında her fırsata halk ve esnaf ile dertleşiyor. Hayat standartları karşısında nasıl zor durumda kaldıklarını ifade eden vatandaşlar İYİ Parti’nin kendilerine umut olduklarını dile getiriyor. Çalışan insanların ve çiftçinin hakkının bundan sonra hak ettiği yere gelmesi için büyük bir mücadele vereceklerini söyleyen Bedri Yaşar, “Adaletsizliğin hayatın içerisinde her kademe de kol gezdiğini ama adaletin artık 24 Haziran’dan sonra yeniden bir güneş gibi Türkiye’nin üzerine doğacak” sözleriyle ifade etti.

KÖYLÜ YENİDEN MİLLETİN EFENDİSİ OLACAK

İYİ Parti Samsun 1. sıra Milletvekili adayı Bedri Yaşar,”Samsun’un erken dönem ve uzak dönem borç listesi herkes tarafından bilinmekte. Samsunluları birileri kollansın diye yapılan bu borçlar yüzünden senelerce yüksek vergiler ve ücretler ödemekle yükümlendirildi. Samsun’u bu şartlara getirenlerde bunun hesabını er ya da geç verecek. Samsun Çarşamba ovası ve Bafra Ovası gibi bir doğal ekonomik varlığa sahip olmasına rağmen çiftçiliği ve hayvancılığı bu kadar zora sokarak milletimizin rızkı ile oynanmış durumda. Artık biz buna bir dur diyeceğiz ve Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Köylü Milletin Efendisidir’ sözünü yeniden söz olmaktan çıkartarak milletin efendisi edeceğiz ve bunun için de elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.