Dolar 32,5805
Euro 34,8346
Altın 2.418,98
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

‘KÜRESEL’ SUNUM!

Türkiye’nin ünlü ekonomistlerinden Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, SAMGİAD üyeleriyle bir araya geldi

‘KÜRESEL’ SUNUM!
REKLAM ALANI
26 Mayıs 2022 15:49

Samsun Genç İş İnsanları Derneği’nin (SAMGİAD) Mayıs Ayı İş Yemeği Toplantısı’nın konuğu İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Ekonomist yazar Prof. Dr. Emre Alkin oldu. Alkin, Samsunlu genç iş insanlarına küresel ve ulusal ekonomiyi değerlendirdi.


40 FARKLI SEKTÖRDE 165 ÜYE
Yemeğin açılış konuşmasını yapan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, dernekleri hakkında genel bilgi verdi. Başkan Öztekin, SAMGİAD’IN 40’a yakın farklı sektörde katma değeri yüksek 165 üyesi ile şehrinin sosyal ve ekonomik gelişimine ciddi katkılar sağlamaya devam ettiğini belirterek, “İçinden geçtiğimiz ekonomik sürece rağmen, genç iş insanları olarak düne göre daha fazla çalışmaya, daha fazla üretmeye, durmadan çalışmaya devam etmeliyiz. Hem ülke, hem de dünya olarak geçirdiğimiz zorlu süreçlere rağmen SAMGİAD ailesi olarak, iş dünyasına kontak kapatmadan istihdama ve ekonomiye katkı sağlamalarından dolayı üyelerime teşekkür ediyorum. Programımıza katılarak bizlere verdiğiniz bilgiler için ayrıca Prof. Dr. Emre Alkin hocamıza da teşekkür ediyorum” dedi.


ALKİN’DEN ÖZEL SUNUM
Ardından söz alan İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. ekonomist yazar Emre Alkin de, üyelere ‘Küresel ve Ulusal Ekonomik Gelişmeler Işığında Yakın Geleceğimiz’ başlığı altında bir sunumda bulundu. Sunum sonunda SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, Emre Alkin’e günün anısına Atatürk Onur Anıtı maketi hediye etti.


SAMGİAD’IN YENİ YÜZLERİ
Gecenin sonunda SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, Prof. Dr. ekonomist yazar Emre Alkin ile birlikte derneğe yeni katılan Samet Zeren, Muratcan Katırcı, Candoğan Gürhan Gür, Gülhanım Şahin, Rafet Öz, Kadir Kaya ve Gürcan Kayar’a katılım belgelerini verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.