Dolar 32,5659
Euro 34,7746
Altın 2.492,39
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Samsun Gençlik Spor’da Karayılmaz dönemi!

Samsun Gençlik Spor’da Karayılmaz dönemi!
REKLAM ALANI
18 Eylül 2017 21:02 | Son Güncellenme: 18 Eylül 2017 21:03

Samsun’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini uzun süredir yürüten Güven Özyurt’un yerine Zonguldak İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz’ın atandığı öğrenildi.

2012 YILINDAN BERİ GÖREVDEYDİ

12 Aralık 2012 tarihinden bu yana yürüttüğü görevinden alınan Güven Özyurt’un da Zonguldak iline atanacağı öne sürüldü. ‘Atama’ kararı bugün kendisine tebliğ edilen Samsun’un yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz’ın hafta sonuna kadar görevine başlayacağı bildirildi.

AHMET GÜRAL KARAYILMAZ KİMDİR?

Devrek’te 20.08 1969 tarihinde doğdu. İlkokula Devrek ilçesinde 1976 yılında başladı. Ortaokul ve liseyi Çaycuma Lisesinde bitirdi. 1988 yılında Hacettepe Üniversitesi Maden Meslek Yüksek Okulunu bitirdi. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi İş İdaresi bölümünü  okudu. 1994 yılında Marmara Üniversitesi Beden eğitimi ve Spor Yüksek Okulunu kazandı. Bir yıl sonra eşinin öğretmen olarak çalıştığı Tokat ili Gaziosmanpaşa Üniversitesi Beden eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna yatay geçiş yaptı. 1998 yılında okulumu birincilik derecesi ile bitirdi. 2004 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisans yapmaya hak kazandı.2005 Mart döneminde ‘’ZONGULDAK İLİNDE FUTBOLCULARI SALDIRGANLIĞA İTEN PSİKO-SOSYAL NEDENLER’’adlı tezi savunarak iyi derece ile mezun oldu. Halen Doktora Çalışmaları devam etmektedir Futbola 1983 yılında Çaycuma sporda başladı. 1993 yılına kadar birçok ilçemizin de futbol takımlarının formalarını giydi. 1993–94 sezonunda Çaycuma sporu üçüncü lige çıkaran kadronun içinde yer aldı. 1994 yılında Tokat spora transfer oldu. 1998 yılında Çaycuma sporun profesyonel ligden düşmesi ile Çaycumalı gençlerle birlikte hem oyuncu hem antrenör olarak çalışmaya başladı. 2007–2008 sezonunda Çaycuma spor voleybol takımını kurdu. (oyuncu-koç olarak)  Ekip 3. lige çıktı. UEFA A lisans futbol,okçuluk,tenis ve yüzme antrenör belgelerine sahiptir. Zonguldak İlindeki İlk okçuluk çalışmalarını başlattı. 10-11-12 yaş grubu gençleri Türkiye Şampiyonasına hazırlamakta. Güney Kore ve İsveç Hükümetleri ile Gençlerin Serbest zamanlarını değerlendirme adı altında çalışmalar ve sunumlar yaptı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine 50 kişilik maddi imkânı kısıtlı gencin kamp yapması amacı ile Genel Müdürlük tarafından görevlendirildi. Ülkemiz içinde gençlik lideri yetiştirme seminerlerinde eğitmen olarak görev yaptı.Maddi imkanı kısıtlı gençlerin ve engelli gençlerin kamplarında  yıllardır program sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Bulgaristan’da ve Ülkemizde Uluslararası Spor Bilimleri Kongresinde makaleleri yayınlandı. Yaklaşık 9 yıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini Çaycuma’da vekaleten yürüten Ahmet Karayılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde İl Müdürlüğü görevine atanmış, 24 yıllık evli ve bir kızı vardır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.