Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Kusursuz görünmenizi sağlayacak 6 bahar makyajı trendi

İşte 6 bahar makyajı…

Kusursuz görünmenizi sağlayacak 6 bahar makyajı trendi
REKLAM ALANI
20 Mart 2019 19:30

Makyaj trendleri her mevsimde hızla değişmeye devam ediyor. Biz de sizin için bahar mevsiminde kusursuz görünmenizi sağlayacak 6 makyaj trendini paylaştık.

Şeffaf ve parlak cilt makyajı 


Zarif görünen doğal makyaj görünümleri birkaç yıldır popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Önümüzdeki sezonlarda da rastlayacağımız bu tür makyajları bahar mevsiminde uygulamak için süper bir seçenek. Sadece cilt tonunuza mükemmel bir şekilde uyan parlak ve ışıltı veren fondöten uygulayın. Sonra ise elmacık kemiklerinizin üzerine şeffaf tonlarda bir allık uygulayın. Enson olarakta göz kapaklarınızın üzerine doğal gölgeli biri göz farı uygulayarak, rimelle bitirin.

60’lı yıllar makyajları geri döndü 


Moda trendlerinde olduğu gibi makyaj trendlerinde de eskilere gitmeye devam ediyor. Bu bahar gözlerinizi 60’lı yıllardaki gibi büyük göstermeye ne dersiniz? Pastel veya bej-kahverengi göz farı ve ipek  kirpikler ile baharı karşılayabilirsiniz. Kaşları da doğal olarak ön plana çıkarmaktan korkmayın.

Portakal veya mercan göz farı


Bu yılın rengi seçilen mercan rengini, bahar mevsiminde makyajınıza eklemenin tam zamanı! Gözlerinizi  etkileyici kılmak için parlak, renkli bir göz farı paleti kullanın. Bu renkler turuncu, mavi, yeşil, pembe veya mercan rengi olmalıdır.

Alt eyeliner

Alt kapaklarınıza eyeliner çekmek yeni trendler arasında. Gözlerinizin alt kısmına renkli eyeliner denemekten korkmayın. Bunları gölgelendirerek farklı bir bahar makyajı elde edebilirsiniz.

 

Sihirli mat dudaklar

Parlak dudak makyajı sona ermiş gibi gözüküyor. Bu yıl mat ruj renklerini göreceğiz. Bordo, mor pembe, kahverengi, mavi ve siyah gibi renkler şu anda zirve yapmuş durumda. Bahar mevsimi için bu renklerden uzak durmayın.

Parlak elmacık kemikleri

Klasik ve doğal allık tonları bu baharda popülerliklerini kaybetti. Turuncu tonlu bir allık seçerek yanaklarınıza ışıltı verebilirsiniz. Bu tarz renkler elmacık kemiklerinizin parıldamasını sağlar ve bu da güzelliğinizin ön plana çıkmasını destekler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.