Dolar 32,5293
Euro 34,9386
Altın 2.440,48
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

MANİSA’YA GİDERİZ YİNE LİDER DÖNERİZ !

Oktay ZERRİN yazdı..

MANİSA’YA GİDERİZ YİNE LİDER DÖNERİZ !
REKLAM ALANI
12 Şubat 2020 12:24

Manisa Kırkağaç; 4 ay kısa dönem askerlik yaptığım, şirin bir ilçe. Bu ilçenin özellikle kavun ve karpuzları meşhurdur! Hele hele askerde Kırkağaç’ tan Soma yoluna doğru, dilimizde marşlarla koştuğumuz o günleri hiç unutamam.
İşte böyle etkiler bırakmıştır Manisa bende. Şimdilerde ise Manisa futbolda önemli bir yere geldi. Manisa FK iyi futbol oynayan bir takım ve Samsunspor’u şu anda en yakından takip eden bir takım.
Onların da amacı; zirve, liderlik ve şampiyon olarak 1. Lig’ e çıkabilmek. İyi güzel de aynı duygu ve düşüncede olup, şu anda bulunduğu ligin lideri olan Yılport Samsunspor da öyle yabana atılacak bir takım değil.
Bakmayın siz son maçlardaki tutuk futbolumuza ve oyunumuza. İnşallah bunu aşacağız el birliği ile ve bizleri çok güzel günler bekleyecek.
Yani sizin anlayacağınız; her iki takım da Manisa’ da varını yoğunu ortaya koyacak ve kıyasıya bir rekabet, bir oyun ortamı sağlayacaklar. Samsunspor, Manisa deplasmanında, güçlü rakibinden puan veya puanlar alabilecek güç ve kapasitede bir takım.
Bu arada; Manisaspor FK cephesinden maçın tv yayını ie ilgili gereksiz ve bir o kadar da şaşırtıcı bir açıklama geldi. Basından edindiğimiz bilgilere göre; Manisaspor FK, Samsunspor maçının TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanmasına karşı çıkmış ki bu son derece komik ve gereksiz bir açıklama. Şimdi Samsunspor ie karşılaşan ve maç için itiraz etmeyen kulüpler kulüp de Manisaspor FK kulüp değil mi ? Bu yanış tutumun amacı ne ?
Çıkarsın maça; yenersin veya yenilirsin veya berabere kalırsın ama bu şekilde maç yayınına engel olmaya çalışmak, bir takıma davranış bakımından yanlış izler bırakır zihinlerde. Bunlar çok yanlış tutumlar ve kimseye bir faydası da olmaz. Ne yani; koskoca Samsun Manisa’ ya gelecek değil ya. Gelseler de stadınıza sığmaz.
İşte; her ne şekilde olursa olsun; bu Samsunspor, 3 puan için yürekli oyununu gösterecektir, göstermelidir. Eğer Şampiyon olarak bir üst lige çıkmak istiyorsak ki istiyoruz bunu; o halde bu maç, bizim finale giden çok önemli bir maçımızdır ve mutlaka bu maçın deplasmanda alınması veya en azından beraberlik şarttır yoksa beklenmedik bir mağlubiyette, işimiz ve hedefimizde sapmalar olabilir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Yılport Samsunspor’ a başarılar diliyor; şampiyonluğa giden yolda, bu maça çok iyi odaklanmamız gerektiğini ve Samsun şehrinin, bu maçı kazanmaya ne kadar çok ihtiyacı olduğunu hiç unutmadan, sizlerden başarılı bir sonuç beklediğimizi sakın unutmayın diyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.