Mehmetçik Vakfı’ndan YENİGÜN’E TEŞEKKÜR!
Samsun’da Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Mehmet Ocak, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti
Samsun’da Mehmetçik Vakfı İl Temsilcisi Emekli Albay Mehmet Ocak, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Vakfın faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Ocak, “Vakfımıza desteklerinden dolayı Yenigün ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.
ŞEHİTLER, GAZİLER, ENGELLİ MEHMETÇİKLER
Emekli Albay Mehmet Ocak, beraberinde, vakfın Samsun yöneticilerinden Orçun Çelik ile birlikte ziyaret ettiği Yenigün Gazetesi’nde Yazı İşleri Müdürü Muammmer Dilber ile bir süre görüştü. TSK Mehmetçik Vakfı’nın, şehit Mehmetçiklerin yakınları ile malul gazi ve engelli Mehmetçiklere ve çocuklara destek olmak amacıyla faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürdüğünü belirten Mehmet Ocak, “Vakfımız bu amaçlar doğrultusunda Türk halkınının bağışlarını kabul etmektedir” dedi.
‘MEHMETÇİK TÜRK MİLLETİNE EMANETTİR’
Vakıf olarak geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nda da gönüllü bağışçıların yakın ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden Mehmet Ocak, “Yüce gönüllü bağışçılarımızın katkılarıyla şehit Mehmetçiklerimizin ailelerine, malul gazilerimize ve engelli Mehmetçiklerimize her türlü maddi ve manevi desteği vermeyi sürdürüyor. onlara en iyi yaşam şartlarını sağlamak amacıyla azim ve kararlılık içinde çalışmalarımız devam etmektedir. Vakfımızın kurulduğu günden bu yana, ‘Türkiye Mehmetçik’e, Mehmetçik Türk milletine emanettir’ şiarına uyarak, büyük bir sorumluluk duygusuyla çalışmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
GÖNÜLLÜ BAĞIŞÇILARA VE
DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR
Mehmetçik Vakfı’nın, ölüm, maluliyet, bakım ve öğrenim gibi gibi yardımlar başta olmak üzere her ay aylık ortalama 43 milyon 400 bin liralık yardımda bulunduğunu da açıklayan Ocak, “Tüm bu yardımları bizlerden esirgemeyen gönüllü bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Mehmetçik Vakfı olarak siz değerli basın mensuplarımızdan da yakın alaka görmekteyiz. Yaptığınız haberler ve yayınladığınız ilanlar ile vakfımıza büyük katkı sağlıyorsunuz. Bu noktada Samsun’da Yenigün Gazetesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.
Sibel TOPAL