Dolar 32,3788
Euro 34,7745
Altın 2.431,54
BİST 9.945,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

‘MEŞALESİ YOLUMUZU AYDINLATIYOR’

Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, “10 Kasım matem günü değil, Atatürk’ün idealleri ve devrimleri ışığında ilerleme günüdür” dedi

‘MEŞALESİ YOLUMUZU AYDINLATIYOR’
REKLAM ALANI
9 Kasım 2021 18:02

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Bugün O’nu matemle anma günü değil, idealleri ve devrimleri ışığında ilerleme günüdür” dedi.

YAKTIĞI MEŞALE YOLUMUZU AYDINLATIYOR
“Ulusal Kurtuluş Savaşımızın önderi, çağdaş, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yılında hasretle ve özlemle anıyoruz” diyen Hancıoğlu, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

“Bizler için 10 Kasım, yas tutulacak bir günü değil; idealleri ve devrimleri ışığında O’nun yolunda ilerleme kararlılığımızı bütün dünyaya gösterme günüdür. Yedi düvelin yok etmek istediği ulusu, yeniden ayağa kaldıran Atatürk’ü anlama, O ve mücadele arkadaşlarının bizlere emaneti ve mirası olan Cumhuriyete, tam bağımsızlığa sahip çıkma günüdür. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ölümsüz eserleri ile ulusumuzun kalbinde sonsuz bir sevgiyle yaşayacak, devrimleri ve fikirleri ile yaktığı meşale, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Ve bugün bir kez daha manevi şahsiyetin önünde sana şu sözü veriyoruz: Senden, ideallerinden ve devrimlerinden aldığımız güçle, en büyük eseri olan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacağız.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.