Dolar 32,3497
Euro 34,6833
Altın 2.393,81
BİST 10.161,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

MHP’li Burhan Mucur, Yenigün’de ‘ATALETE DÜŞMEK YOK!..’

Samsun’dan MHP İl Başkanı Burhan Mucur, yerel seçimlerin galibinin yine Cumhur İttifakı olacağını söylerken partililere ise, “Yerel seçimler için ülkemizin her yerine gidiyoruz, atalete düşmüyoruz” diye seslendi

MHP’li Burhan Mucur, Yenigün’de ‘ATALETE DÜŞMEK YOK!..’
REKLAM ALANI
14 Kasım 2023 18:54 | Son Güncellenme: 15 Kasım 2023 13:58

Samsun’da MHP’nin başına geldiği günden bu yana yoğun bir gündem içerisinde kendisini bulan İl Başkanı Burhan Mucur, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Mucur, açıklamalarında daha çok partisinin önemine vurgu yaptı, ‘şer odakları’na adeta meydan okudu.

‘BU ÜLKENİN SİGORTASIYIZ’
Burhan Mucur, beraberinde bazı parti yöneticileri ile birlikte Yenigün Gazetesi’ni ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Pervin, Genel Müdür Musa Gün ve Yazı İşleri Müdürü Muammer Dilber ile bir süre görüştü. Yaptığı değerlendirmede ülkenin içerisinde bulunduğu durum, yerel seçimler ve parti ilkelerine değinene Burhan Mucur, “Bildiğimiz bir gerçek varsa o da şudur ki, Türk milleti hiçbir güce eğilmeyecek kadar büyük bir millettir. Partimiz de bu ülkenin en büyük sigortasıdır” dedi.

Burhan Mucur, Yenigün’ü ziyaretinde gazetenin genel müdürü Musa Gün’e önemli açıklamalarda bulundu.

RÜYASINDA SİNEK AVINA ÇIKANLAR…
Türk milleti ve MHP olarak ‘şer odaklarının heveslerini her daim kursaklarında bırakacaklarını’ söyleyen Burhan Mucur, özetle şu konulara da değindi:

“Çok kıymetli bilge liderimizin bir lafı var: Siyaset, soğuk tandırdan sıcak ekmek alma hesabı yapanların, rüyasında sinek avına çıkanların, şapkayı ayağına çarığı başına giyenlerin, yalanı kana kana içip de bir damla hakikati yudumlamaktan mahrumiyet çekenlerin harcı olamaz. Evet, kabuk bağlamış yaraları deşerek siyaset yapılamaz. Türk siyasetinin bir ahlak reformuna ve yeni bir kalkınma hamlesine ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Bunu yapacak olan da Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’dır. Hem MHP hem de Cumhur İttifakı bunu gerçekleştirmeye muktedirdir.

FİDAN DİKTİLER: MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Çarşamba’da gerçekleştirilen Alparslan Türkeş Hatıra Ormanları açılış törenine katıldı. Başkan Burhan Mucur törende partililerle birlikte fidan dikti.

MİLLETİN SİNESİNDEN ÇIKAN PARTİ
MHP hiçbir zaman günübirlik siyaset yapmamıştır. Bugün hepimizin öncelikli görevi dünyada yaşanan gelişmeleri kavramak ve insanlığın ortak geleceğine ilişkin yapıcı, iyi niyetli, adil, sorumlu ve sağduyulu teklifler getirmektir.
Daha huzurlu, daha güvenli, daha gelişmiş, daha mamur, daha müreffeh bir Türkiye önceliğimiz, böylesi bir dünya da tasavvur ve tahayyülümüzdür. Türk milleti ve onun sinesinden bir hilal gibi parlayıp çıkan Milliyetçi Hareket Partisi, hiçbir zaman dar görüşlü, kısa menzilli, basit hevesli, küçük hedefli olmamıştır.

‘HİÇBİR ENGEL YOLUMUZU KESEMEZ’
MHP ve Cumhur İttifakı, parlak bir geçmişi onurlu bir gelecekle buluşturmanın arayış ve amacıyla yeni yüzyıla hazırlanıyor. Yerimizde duramıyoruz, atalete düşmüyoruz. Yerel seçimler öncesi ülkemizin her köşesine gidiyor, halkla buluşuyoruz. Hiçbir engel yolumuzu kesemeyecek, hiçbir saldırı milletimize hizmet aşkımızı soğutamayacaktır. Biz milletimizin uğruna varlığımızı adadık. Milletimizle iç içe olduk, milletimizle aynı hizada durduk, millet biziz, biz milletiz dedik.

Artık devir değişmiş, köprünün altından çok sular akmış, dünyaya ümit ve huzur vaat eden bir Türk kuşağı doğmuştur. Devir artık Türk devridir. Geleceğin yükselen gücü Türk Kuşağı’dır. Barış, huzur, refah, kardeşlik, istikrar, adalet ve hakkaniyet Türk Kuşağı’nın müjdesidir.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.