Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

MHP’NİN EFSANE BAŞKANI İYİ PARTİ’DE

Merhum Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan’ın döneminde MHP ilçe başkanlığı yapan ve adı o günlerde ‘efsane başkan’a çıkan, daha sonra Şükrü Neiş’in AK Parti Belediye seçimlerinde AK Parti’den Meclis üyesi seçilen Hamdi Yıldız, 2024 Belediye seçimleri öncesinde İYİ Parti ailesine katıldı

MHP’NİN EFSANE BAŞKANI İYİ PARTİ’DE
REKLAM ALANI
11 Ocak 2024 17:57

ROZETİNİ İL BAŞKANI TAKTI

İYİ Parti Samsun il Başkanlığında düzenlenen törende, İl Başkanı Hasan Aksoy, Hamdi Yıldız’a parti rozetini takarak sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Açıklamasında, “Milliyetçi camianın Bafra ilçemizdeki önemli şahsiyeti, dava adamı Hamdi Yıldız, İYİ’ler ailemize katılmıştır. Hayırlı olsun” dedi.

ADAYLIĞI İLAN EDİLDİ
Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ise Hamdi Yıldız’ın İYİ Parti Bafra Belediye Başkan adaylığını ilan ederek, “Allah yolumuzu açık eylesin. Hamdi Yıldız Başkanıma adaylığı hayırlı olsun”açıklamasını yaptı.

İYİ Parti’nin Samsun adayları 19 Ocak’ta Genel Başkan Meral Akşener’in katılımı ile düzenlenecek tören ile kamuoyuna tanıtılacak.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.