Dolar 32,5047
Euro 34,9280
Altın 2.437,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

MHP’nin ‘YIKILMAYAN’ adamı

MHP Genel Merkezi’nde yaşanan kriz sonrası kızışan başkanlık yarışı, bir çok il ve ilçe teşkilatının fesh edilmesine yol açtı. Buna karşın Samsun’un Bafra ilçesinde Hüseyin Acar başkanlığındaki teşkilat görevine devam ediyor

MHP’nin ‘YIKILMAYAN’ adamı
REKLAM ALANI
31 Mart 2016 21:30

Eski Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ile birlikte, kongre için imza veren bir çok ilçe başkanının da görevden alınmasıyla yaşanan süreçte Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar’ın görevlerine devam etmesi dikkati çekiyor.

MERAL AKŞENER’İN YANINDA
En son yapılan MHP Bafra İlçe Başkanlığı seçimlerinde 11 eski ilçe başkanı ve dönemin milletvekili Cemalettin Şimşek’in tüm girişimlerine rağmen kongreden zaferle çıkan MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, genel başkan adaylarından Meral Akşener’i açık açık desteklemesine ve imza veren ilçe başkanları arasında yer almasına rağmen görevden alınamıyor. Bafra’da eski İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş’ın yeniden atanması gündeme geldi. Çamaş’ın yönetim kurulu listesini bile hazırladığı ancak MHP Samsun İl Başkanlığı ve Genel Merkez’in Hüseyin Acar konusunda şu ana kadar bir yaptırıma gidemediği belirtiliyor. Bafra’da yaşanan gelişmeler sonrası ‘MHP’de yıkılmayan adam’ olarak lanse edilen Hüseyin Acar’a dik duruşundan ve geri adım atmamasından dolayı partililer büyük ilgi gösterirken, İl Başkanı Taner Tekin’in bu konuda yetersiz kaldığı ifade ediliyor.

8 NİSAN MI BEKLENİYOR?
MHP Genel Merkezi ve Samsun İl Başkanlığı’nın, 8 Nisan’da karara bağlanması beklenen hukuk sürecini bekledikleri ve şu anda tepki almamak için ilçe başkanları konusunda geri adım attıkları ifade ediliyor. Göreve gelmesine kesin gözüyle bakılan Abdurrahman Çamaş ve yönetiminin de gelişmelerden oldukça rahatsız olduğu ve kendisine teklif edilen görevi geri çevirebileceği de gelen haberler arasında. Şu anda görevine aktif olarak devam eden Hüseyin Acar’ın geçtiğimiz günlerde görevden alınan eski İl Başkanı Ömer Süslü ve yönetim kuruluna, delegelerine özel bir yemek vermesi de partide, ‘Göstere göstere gol atıyor’ esprilerine de neden oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.