Dolar 32,5816
Euro 34,8086
Altın 2.513,14
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Millet ne halde, umurlarında bile değil

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Ladik İlçe örgütünün düzenlemiş olduğu danışma kurulu toplantısına katıldı

Millet ne halde, umurlarında bile değil
REKLAM ALANI
17 Nisan 2018 20:20

‘PSİKOLOJİK OLARAK, RUHEN SÜREKLİ KAVGA EDER HALDEYİZ’

İlçe danışma kurulu toplantısında, ilçe Başkanı Necati Akdemir ve partililerle bir araya gelen Akcagöz, “Toplum, ikiye bölünmüş durumda. Psikolojik olarak, ruhen sürekli kavga eder haldeyiz. Bunun sorumlusu kim? Bunun sorumlusu, ülkeyi yönetenlerdir. Olağanüstü Hal ile yönetilmeye devam ediyoruz. Olağanüstü hal gerekçeleri çoktan ortadan kalktığı halde, süreyi sürekli uzatmak suretiyle, olağanüstü rejimin nimetlerinden yararlanıyorlar. Evet, olağanüstü rejimin nimetlerinden yararlanıyorlar. Millet ne halde, umurlarında bile değil. Yazık, günah. Başbakan kendisi itiraf ediyor, işsizlik her geçen gün artıyor. Buna bir çareniz var mı? Yok. AKP, milleti umursamıyor. O halde ne diye oturuyorsunuz orada? 16 yıl. 16 koca yıl geçti, bir bakın neler kazandık, neler kaybettik. Elde avuçta ne kaldıysa, hepsini sattılar. En son, şeker fabrikalarının başına geleni biliyorsunuz. Satmak, savmaktan başka bildikleri yok. Artık, bunları saklayacak güçleri de kalmadı. Medya, iktidarın borazanlığını yapsa da artık millet yutmuyor.”  dedi.
‘FETÖ, DEVLETİN HER KADEMESİNE YERLEŞMİŞ’

Futbol takımlarının maçlarına bile müdahale edildiğini söyleyen Tufan Akcagöz, “El atmadıkları bir alan, futbol takımlarının maçları kalmıştı, oraya da el attılar. Spora ne karışıyorsunuz be kardeşim? Bırakın millet hangi takımı tutarsa tutsun. Siyaseti bulaştırmadığınız başka alan kaldı mı? Ülke, çetelerin cirit attığı bir memleket haline dönmüş. FETÖ, devletin her kademesine yerleşmiş. Kim yerleştirmiş? Olağanüstü Hal rejimi, binlerce mağdur da yarattı. Bunu da görmek gerekiyor. Bir memleket düşünün, haklı hakkını savunamıyor. Dava açacak, merci yok. Teröre kim bulaştıysa, ver cezasını. Ancak, hepimiz görüyoruz ki, ortada KHK mağdurları var. Yüzlerce mağdur var. KHK ile görevlerinden uzaklaştırılanlar var. Haklarında adli soruşturma tamamlanmış, takipsizlik kararı verilmiş ama KHK ile işinden ihraç edilmiş. Bu adam hakkını nerede arayacak? Komisyon kurduk diyorlar. Komisyon kurdun da, millet hala neden çile çekiyor?” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.