Dolar 32,4676
Euro 34,7142
Altın 2.435,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Milletvekili Köktaş: Çıtayı hep birlikte daha yukarı taşıyacağız

Milletvekili Köktaş: Çıtayı hep birlikte daha yukarı taşıyacağız
REKLAM ALANI
23 Haziran 2020 18:42

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Pandemi sürecinde devletimizin önemli çalışmaları ile ülkemiz başarılı bir sınav verdi. Bu başarıyı muhafaza edip çıtayı hep birlikte gayretli çalışmalarımız ile birlikte daha da yukarılara çıkarmamız gerekiyor” dedi
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İstişare Toplantısı’da konuştu. İstişare toplantılarının öneminden söz eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Bugün burada ilimiz ve ilçelerimizde yapılan, yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırım, proje ve çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuyoruz. Belediye başkanlarımız bilgileri paylaştı, bizlerde milletvekilleri olarak bakanlık düzeyinde çalışmaların takipçisi olarak en kısa sürece bunların bitirilmesi konusunda takipçisi olacağız. Bu anlamda il ve ilçedeki işin muhataplarını dinleyerek sorunları gidermek ve sonuç olarak çözüme gitmek için istişare toplantıları çok önemlidir” ifadelerini kullandı.
GÜÇLÜ ALT YAPI
Milletvekili Köktaş, “Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla tüm dünyada ve ülkemiz de köklü değişikliklerin meydana geldiğini görmekteyiz. Ülkemiz bu salgın dönemini en az hasarla atlatan ülkelerin başında yer almaktadır. Güçlü sağlık alt yapısının yanında vatandaşlara sunulan kapsamlı ekonomik ve sosyal destek paketleriyle zor bir sınavı başarıyla verdik, vermeye de devam ediyoruz.”
TEŞEKKÜR ETTİ
Pandemi süreci üzerine söylenecek birçok sözün olduğunu kaydeden Köktaş, “Bu süreçte ülkemizin, ilimizin bu zorlu süreci başarıyla vermesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Burada önemli olan her birimizin sağlayacağı katkıyla bu itibarı, bu başarıyı aşağıya düşürmemek, yukarıya çıkardığımız çıtayı burada muhafaza edip hep yukarıya taşımak olmalıdır. Bu da her birimizin gayreti ile çalışması ile olacaktır. ”
TAM KADRO KATILIM
Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonu”nda gerçekleştirilen toplantıya ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlçe belediye başkanları  ve ilçe başkanları katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.