Dolar 32,3875
Euro 34,7728
Altın 2.398,27
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

‘RAHAT UYKU UYUYAMAYACAKLAR!..’

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanı Seçimi sonrası Samsun’da Cumhur İttifakı seçmenleriyle bir araya geldi. Muş, Türkiye’nin büyümesi, zenginleşmesi ve refahının artması için çalışacaklarını söyledi

‘RAHAT UYKU   UYUYAMAYACAKLAR!..’
REKLAM ALANI
29 Mayıs 2023 18:18 | Son Güncellenme: 29 Mayıs 2023 18:19

Samsun’da konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “Türkiye’yi kuşatmak isteyenler artık rahat uyku uyuyamayacaklar. Millet bize bu gece sandıkta bu mesajı, bu yetkiyi verdi” dedi.

Cumhurbaşkanı Seçimi 2’nci oylamasını kesin olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan’ın önde bitirmesinin ardından Samsun’da Cumhur İttifakı seçmenleri, Cumhuriyet meydanında toplandı. Meydanı dolduran binlerce vatandaş bayraklarla sevinç gösterisinde bulundu. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlamaya, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Ersan Aksu, MHP Milletvekili İlyas Topsakal, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı il başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

85 MİLYON İNSANIMIZ KAZANDI
Meydana getirilen parti otobüsün üzerinde vatandaşlara seslenen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, şunları söyledi:

“Samsun rekor bir oyla bugün Cumhurbaşkanımıza destek verdi. Samsun yüzde 65’in üzerinde bir oyla Cumhurbaşkanımızın zaferine destek çıktı. Karadeniz’in başkenti, Cumhuriyetimizin meşale şehri Samsun. Bugün kazanan sadece Cumhurbaşkanımız değil, Cumhur İttifakı değil, bize oy verenler değil, Türkiye’nin tamamındaki 85 milyon insanımız kazandı. Yarından itibaren çalışmaya başlayacağız. Türkiye’yi büyütmeye, zenginleştirmeye, refahını artırmaya, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için çalışmaya başlayacağız. Yarın çok daha başka bir Türkiye’ye uyanacağız.

HER BİR GÖNÜLDAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bu seçimlerde millet iradesini büyük Türkiye’den yana koymuştur. Millet iradesini istikrardan yana koymuştur. Millet iradesini büyümeden, gelişmeden yana koymuştur. Bu ülkenin ne büyümesinin ne de bölgenin lideri olmasının önüne kimse geçemeyecek. Artık Türkiye’yi enerji bağımlılığından da kurtaracağız. Türkiye’yi kendi kendine yeten bir ülke haline getireceğiz. Türkiye’yi kuşatmak isteyenler artık rahat uyku uyuyamayacaklar. Millet bize bu gece sandıkta bu mesajı, bu yetkiyi verdi. 85 milyonun 5 yıl sonraki refah seviyesi çok daha farklı olacak. Bugün herkes kazandı. Ne diyorduk. Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek. 50 gündür kampanyamıza destek olan her bir gönüldaşımıza teşekkür ediyorum. Artık çok daha güçlü bir Türkiye var.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.