Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Mimar Mühendisler Grubu İle Bafra Belediyesinden ortak çalıştay kararı

Mimar Mühendisler Grubu (MMG) Samsun Şube Başkanı Sayın Selman Yesevi Cevahir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni ŞAHİN’i makamında ziyaret etti

Mimar Mühendisler Grubu İle Bafra Belediyesinden ortak çalıştay kararı
REKLAM ALANI
11 Ekim 2017 19:59

“DESTEKLİYORUZ”

MMG yönetim kurulunun ziyaretimizden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Şahin “Her zaman sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini önemsiyoruz ve Bafra’nın sorunlarının çözümü noktasında ortaya konulan projeleri destekliyoruz. Bu anlamda Mimar ve Mühendisler Grubu’nun yapacağı çalışmalarda Bafra Belediyesi olarak her zaman destek oluruz” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ KATKI SAĞLAMAK”

Mimar Mühendisler Grubu Samsun Şube yönetim kurulu Başkan’ı Cevahir ise Mimar ve Mühendisler Grubu’nun yaptığı faaliyetler hakkında açıklamalarda bulunarak ileride yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Cevahir konuşmasının devamında “Önceliğimiz Grubumuz üyeleri arasında mesleki dayanışmayı tesis ederek, üyelerimizin ve toplumun sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik gelişmesine katkı sağlamaktır.” diye konuştu. Bu kapsamda Bafra Belediyesi ile birlikte fikir alış verişi ile Bafra nezlinde tüm Samsun’a gereken teknik konularda fayda sağlamak için çalışıyoruz dedi. Cevahir ayrıca misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı Sn. Şahin’e teşekkür etti.

“ORTAK BİR ÇALIŞTAY YAPMA”

Bu bağlamda özellikle belediyelerin çalışma alanlarına giren teknik yönetmelik ve kanunlar ile ilgili Mimar ve Mühendisler Grubu ile Bafra belediyesi ortak bir çalıştay yapma konusunda mutabakata vardı.

Karşılıklı güzel temenniler sonrası günün anısına MMG’nin Başkan Şahin’e plaket vermesinin ardından Bafra Belediye Başkan’ı Şahin’de Bafra sülieti olan hediyesini Cevahir’e takdim etmesiyle ziyaret nihayetlendirildi. Ziyarette MMG Samsun yönetim kurulu üyeleri Hilmi EKER, Nihat GÖNAN, Fazlı GÜVELİ, Orhan EROL ve Fatih BADUR’da hazır bulundalar.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.