Dolar 32,4809
Euro 34,9665
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Mırık, ‘Şahin, Samsun için bir değer’

AK Parti’li isim olan bilinen işadamı Ramazan Mırık, “Samsun için en doğru isim mevcut başkan Zihni Şahin” dedi.

Mırık, ‘Şahin, Samsun için bir değer’
REKLAM ALANI
20 Kasım 2018 12:57

Samsun’da yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti’nin kimi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göstereceğinin konuşulduğu ve birçok ismin kamuoyunda dillendirildiği bu günlerde, AK Parti’li isim olan bilinen işadamı Ramazan Mırık, “Samsun için en doğru isim mevcut başkan Zihni Şahin” dedi.
Samsun’da özlenen birlik ve bütünlük tablosunu kısa sürede oluşmasını sağlayan ismin Zihni Şahin olduğunu kaydeden Ramazan Mırık, “Samsun’un bu zamana kadar önündeki en büyük engel bütün olamamasıydı. Herkes birlik bütünlükten bahsederken, birlik bütünlük noktasında herkes ‘Benim dediğim olsun’ mantığı ile hareket etmiştir. Zihni Şahin’in Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla Samsun’da yıllardır sağlanamayan birlik ve bütünlüğü Samsun’un ağabeyi rolüne bürünerek kısa sürede sağlamıştır” dedi.

Samsun’un birlik ve bütünlüğünden rahatsız olan bazı çevrelerin arayış içerisine girdiklerini görmenin rahatsız edici olduğunu vurgulayan Mırık, “Ne yazık ki seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte bazı çevrelerin arayış içerisine girdikleri ve Samsun’a hiçbir yararı olmamış isimleri kamuoyuna sundukları anlaşılmakta. Kısa sürede Samsun’da birlik bütünlüğü sağlayan bir ismin yerine başka isim arayışına girmek Samsun’a ihanettir. Zihni Şahin çok kısa sürede Samsun için bir değer olmuştur” diye belirti.

Mırık, “Büyükşehir Belediyesi makamına geleli bir yıl olmamasına rağmen Şahin Samsun’da herkesi kucaklamış ve herkesin derdine çare olmayı başarmış bir isim olmuştur. Zihni Şahin’in tekrar aday gösterilerek seçilmesi durumunda Samsun’un kenetlenerek çok güzel bir ivme kazanacağına inanıyoruz. Sadece sözde Karadeniz’in incisi denilen Samsun, Zihni Şahin Ağabeyi ile bunu gerçeğe dönüştürerek Hem Karadeniz’in incisi hemde Türkiye’nin birincisi olabilir” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.