Dolar 32,3160
Euro 35,0944
Altın 2.294,93
BİST 9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Motosikletlilerin seyir halindeki sohbeti kaza getirdi: 1 yaralı

Birlikte kaza yaptıkları arkadaşının başından biran olsun ayrılmadı

Motosikletlilerin seyir halindeki sohbeti kaza getirdi: 1 yaralı
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2019 13:53

Samsun’da, iki motosikletli kuryenin sipariş götürdükleri sırada sohbet etmeleri nedeniyle kontrollerini kaybedip birbirlerine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Yaralı şahıs sağlık ekiplerince hastaneye götürüldüğü sırada ise arkadaşının bir an olsun başından ayrılmaması ise dikkat çekti.

Kaza, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı Samsun Valiliği önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sağ şeritte ilerleyen ve sipariş götürdüğü öğrenilen Bayram K. idaresindeki 55 APL 84 plakalı motosikletli kurye ile Osman A.’nın kullandığı 55 ARB 81 plakalı motosikletli kurye seyir halindeyken birbirleriyle yakınlaşıp sohbet etmeye başladı. Bu sırada kontrollerini kaybeden iki motosikletli kurye birbirlerine çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosikleti devrilen Osman A. yolda sürüklenerek yaralandı Olay yerine ihbar üzerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin Osman A.’ya müdahalesi sırasında ise arkadaşı olan Bayram K.’nin de sağlık ekiplerine yardım etmesi ve yaralı şahsın biran olsun başından ayrılmaması dikkat çekti. Yaralı şahıs hastaneye götürüldükten sonra ise Bayram K. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza anını anlatan Bayram K., “Yolda seyir halindeyken konuşuyorduk. Arkadaşım kontrolünü kaybederek benim motosiklete takıldı ve yere düştü” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.