Dolar 32,5826
Euro 34,6662
Altın 2.527,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

MUHTEŞEM MARŞ!

Bir grup SİYAMDER üyesi gençlerin söz ve müziğini yaptığı 19 Mayıs Marşı ve klibi, izleyenlerden tam not alıyor

MUHTEŞEM MARŞ!
REKLAM ALANI
19 Mayıs 2021 10:30 | Son Güncellenme: 18 Mayıs 2021 22:11

Çalışmalarına 2013 yılında Bursa’da başlayan Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER), geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Umudun Bittiği Yerde Mücadele Başlar projesinin ardından bu yıl da 19 Mayıs Marşı’yla gündeme geldi. Söz ve müziği SİYAMDER üyesi gençlere ait marş, büyük ilgi gördü.

BİLİMSEL VE KANITA DAYALI ÇALIŞMALAR
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan SİYAMDER Samsun Başkanı Ayşen Gürsoy, şu bilgileri verdi:

“Kuruluşundan itibaren siyasi olmayan bir çizgide, tamamıyla bilimsel ve kanıta dayalı uygulamalarla, 16-29 yaş aralığında yer alan tüm gençlerin, liderlik potansiyellerini ortaya çıkarabilecekleri bir platform olarak hizmet vermektedir. SİYAMDER’in Yerel Kurulu olarak geçen sene ‘Umudun Bittiği Yerde Mücadele Başlar’ projemizle bizi çok geliştirecek bir yolculuğa çıktık. Bu proje ile gençlerin, 19 Mayıs 1919 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından Samsun’da başlatılan Kurtuluş mücadelesini daha yakından, bizzat Samsun’da gezerek ve konferanslarda dinleyerek öğrenmelerini sağlamayı hedefledik.

OMÜLÜ GENÇLER DE MARŞA KATKI VERDİ
Bu proje kapsamında ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde(OMÜ) ve farklı üniversitelerde farklı bölümlerde okuyan SİYAMDER gönullulerimizle söz ve müziği bizzat bize ait olan bir marş yazdık. Daha sonrasında bu marşı birçok sponsorumuz ile hayata geçirdik. 19 Mayıs gibi gençler için çok önemli bir günde biz gençlerin çabaları sonucu her şeyi başarabildiklerini görmek bizim için gurur vericidir.

DİNLENMEMEK ÜZERE YOLA KOYULANLAR
Umuyorum ki gençler, Umutlarını kaybettikleri her anda mücadele duygusuyla, pes etmeyerek, ellerinden geleni yapacaklardır. Çünkü biz her türlü mücadeleye ev sahipliği yapmış bir milletin evlatlarıyız. Biliyoruz ki dinlenmemek üzere yola koyulanlar asla yorulmazlar. Projemize katkılarından dolayı Atakum Belediyesi’ne, Odyofilrecord Klip Şirketi’ne, Samsun Yediiklim Eğitim Kurumları’na, American Life ve Graficopy tasarım şirketine çok teşekkür ederiz.”

https://youtu.be/sO1YLv6_7aY

Elif SEKMEN

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.