Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

MUHTEŞEM NİKAH!

Samsunspor’da görev yapan Uzman Diyetisyen Büşra Atmaca, gerçekleştirilen düğün töreninde İlker Özay ile hayatını birleştirdi

MUHTEŞEM NİKAH!
REKLAM ALANI
22 Kasım 2021 15:01 | Son Güncellenme: 22 Kasım 2021 15:26

Bafralı Mevlüde – Adem çiftinin kızları Samsunspor’da görevli Uzman Diyetisyen Büşra Atmaca ile Halime-Halis çiftinin oğulları Eczacı İlker Özay evliler kervanına katıldı.

SHERATON’DA MUHTEŞEN NİKAH
Sheraton Grand Samsun Otel Yeşilırmak Salonu’nda gerçekleştirilen nikah töreni ve düğüne çok sayıda davetli katıldı. Davetlilerin doyasıya eğlendiği düğün merasiminde çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.
Genç çiftin mutluluğa ‘evet‘ dedikleri muhteşem gece, konser etkinliği ve Karadeniz yöresi halk oyunları ekibinin gösterileriyle devam etti.

SAMSUNSPORLU FUTBOLCULAR
CANLI YAYINDA
Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşacağı için İstanbul’da bulunan Samsunspor kafilesi de diyetisyenleri Büşra Atmaca’yı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Kamp yaptıkları otelden düğün salonuna canlı yayınla bağlanan Samsunspor Kulüp Müdürü Soner Soykan, Teknik Direktör Fuat Çapa, Kulüp Doktoru Mehmet Özden ile futbolcular adına Vukan Saviçeviç, birer konuşma yaparak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.