Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

MUHTEŞEM PROVA!

Yılport Samsunspor, lige verilen milli arada Trendyol 1’inci Lig ekibi Ahlatcı Çorum FK ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 6-1’lik skorla galip ayrıldı

MUHTEŞEM PROVA!
REKLAM ALANI
26 Mart 2024 21:21

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan müsabakanın ilk devresine Samsunspor, Jakup Szumski, Alim Öztürk, Rick Van Drongelen, Soner Gönül, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Flavien Tait, Arbnor Muja, Moryke Fofana, Carlo Holse ve Landry Dimata ilk 11’i ile çıktı.

İLK DAKİKADA ŞOK GOL
İlk devreye hızlı başlayan konuk ekip Ahlatcı Çorum FK, 1’inci dakikada Suat Kaya’nın golüyle öne geçti. Bu gole Samsunspor, 7’nci dakikada Landry Dimata ile cevap verdi(1-1). 28’inci dakikada topu ağlarla buluşturan Carlo Holse, takımını 2-1 öne geçiren isim oldu. Rakip alanda baskı kuran Samsunspor, 32’nci dakikada Kingsley Schindler ile skoru 3-1’e taşıdı ve devre bu sonuçla tamamlandı.

2’NCİ YARI BAMBAŞKA KADRO
Kırmızı-Beyazlılar 2’nci 45 dakikaya kalede Muammer Yıldırım, Yunus Emre Çift, Osman Çelik, Marc Bola, Mustafa Haluk Tan, Taylan Antalyalı, Muhammed Gümüşkaya, Emre Kılınç, Benito Raman, Olivier Ntcham ve Ercan Kara ilk 11’i ile çıktı.

Samsunspor hazırlık maçında coştu

TAYLAN, EMRE, ERCAN KARA…
Oyunda üstünlüğünü sürdüren Samsunspor, 60’ncı dakikada Taylan Antalyalı’nın attığı gol ile farkı 3’e çıkardı(4-1). Dakikalar 81’i gösterdiğinde Samsunspor, Emre Kılınç’ın attığı gol ile 5-1’lik farklı üstünlük sağladı. Golden 2 dakika sonra 83’üncü dakikada Ercan Kara Samsunspor’un 6’ncı golüne imza attı(6-1).

Karşılaşma sonunda Yılport Samsunspor hazırlık sınavından 6-1’lik skorla galip ayrıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.