Dolar 32,5998
Euro 34,8065
Altın 2.490,16
BİST 9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

MUTLU SON!

Samsun’da İlkadım Belediyesi ile Türk Yerel-Sen Hizmet Sendikası arasında belediye çalışanı memurlar için 2021 yılı Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

MUTLU SON!
REKLAM ALANI
18 Ocak 2021 17:17

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve Türk Yerel Hizmet-Sen Samsun Şube Başkanı Tuncay Erden’ın karşılıklı imza attığı Sosyal Denge Sözleşmesi mutlu sonla bitti. İlkadım Belediyesi ve Türk Yerel-Sen Hizmet Sendikası ortaklaşa mutabakata vararak olumlu bir şekilde sonlandırdığı memurlara sosyal ve maddi haklar sağlayan sosyal denge sözleşmesi karşılıklı imzaların ardından yüzde yüz olarak imzalandı.

SENDİKADAN DEMİRTAŞ’A ÖVGÜ
İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Türk Yerel Hizmet-Sen Samsun Şube Başkanı Tuncay Erden’ın sözleşmenin hayırlara vesile olmasını dileyerek memurlar adına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür etti. Erden, “İlkadım halkına eksiksiz hizmet sağlayan, hem de çalışanlarını enflasyona ezdirmeyen Belediye Başkanımız atmış olduğu bu imza ile memurlarının yanında olduğunu tescillemiştir. Memurlarımız da İlkadım’a daha iyi hizmet etmek için tüm güçlerini ortaya koyacaktır” dedi.

‘ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN’
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise anlaşmadan duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, “Belediyemizin içinde bulunduğu maddi açıdan zor şartlara rağmen emek cephesinde, emeğiyle geçinen arkadaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Her gece başını yastığa koyduğunda vicdanen kendimi sorguluyorum. Benim bir huyum var. Başımı yastığa koyduğumda ben bugün doğru yaptım mı? Yapmadım mı? Kendimi sorgularım. Bunun sonucunda birilerini mağdur edip etmediğimi kendime sorarım. Geçtiğimiz seneyi de sorgulayarak sizlere verilecek miktarı belirlemeye çalıştım. İlkadım için hep birlikte ve iş birliği içerisinde hayırlı hizmetler vereceğimize inanıyorum. Sendika ile imzalanan sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olması diliyorum. İnşallah hakkınızı helal edersiniz. Bundan sonra da Allah bize şehrimize en iyi hizmeti yapmayı nasip eder” diye konuştu.

Başkanlık makamında yapılan görüşmeye ayrıca belediyenin ilgili müdürler ve sendika yönetimi katıldı. Programın sonunda Türk Yerel Hizmet-Sen Samsun Şube Başkanı Tuncay Erden Başkan Demirtaş’a plaket ve çiçek sundu. Plaket sunumlarının ardından sosyal denge zamları ile ilgili olarak imzalar atıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.