Dolar 32,5816
Euro 34,8086
Altın 2.513,14
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

NECATTİN DEMİRTAŞ’A ÖVGÜ!

Samsun’da 204-2009 yılları arasında Gazi Belediye Başkanı olan Süleyman Kaldırım, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı, “Daima halkın içinde oldu. Şeffaf bir belediyecilik yaptı” sözleriyle övdü

NECATTİN   DEMİRTAŞ’A ÖVGÜ!
REKLAM ALANI
17 Ağustos 2022 18:07

2004-2009 yılları arasında Gazi Belediyesi’nde Belediye Başkanlığı yapan Süleyman Kaldırım, Kahramanmaraş Afşin İlçesi Tanır Belediyesi’nin eski başkanı Ali Özturan’la birlikte İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kaldırım ve Özturan, Belediye Başkanları Birliği (BBB) iş birliğiyle 2022 yılı hizmet içi eğitim seminerine verdiği katkı ve desteklerinde dolayı Demirtaş7a teşekkür etti.

DAİMA HALKIN İÇİNDE
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Süleyman Kaldırım, “Göreve geldiği günden bu yana ilk icraatları ve projeleri ile halkın içinde adından bahsettiren bir belediye başkanı olmayı başaran İlkadım Belediye Başkanımız en başından bu yana süreci çok iyi değerlendiriyor. Halkın içinde yaşayarak, halktan kopmadan ve en önemlisi şeffaf bir belediyecilik yapıyor. Belediye Başkanları Birliği (BBB) yönetim üyemiz Necattin Demirtaş’a belediye personeline kamu hizmetini anlamını, görev, yetki ve sorumlulukları konusunda yetiştirmekte ve belediye hizmetlerini daha verimli olmasında verdiği özverili desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

‘GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ’
Gerçekleşen ziyaretten çok mutlu olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise, “Belediye Başkanları Birliği (BBB) Kurucusu Süleyman Kaldırım ve Kahramanmaraş Afşin İlçesi Tanır Belediyesi eski Başkanımız Ali Özturan benim için çok değerli şahsiyetlerdir. Kendilerinin tecrübelerinden edindiği nasihatlerini her zaman dikkate alıyorum. Aynı zamanda geçmiş dönemde halkın sevgisi saygısı kazanmış belediye başkanı olmayı zamanında başarmışlar. Birlikte sohbet ettik. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.