Dolar 32,5552
Euro 34,8713
Altın 2.429,54
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Nöbetten hizmete…

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, gece ve gündüz demeden 15 Temmuz darbe girişimi ihaneti için bir yandan demokrasi nöbeti için meydanlarda yer alıp bu demokrasi nöbeti sırasında çeşitli organizasyonlar yapmaya devam ederken diğer yandan belediye hizmetleri noktasında çalışmaları yürütüyor.

Nöbetten hizmete…
REKLAM ALANI
27 Temmuz 2016 15:55

Yün Pazarında ki çalışmaların tamamlanmasından sonra Çaycılar Sokak’ta başlanan çalışmaların ikinci etabı da başladı. Başkan, tüm çalışmaları yerinde takip ediyor.

DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “15 Temmuz ihanetine ilk andan itibaren halkımızla beraber meydanlarda ve sokaklardayız. Bu demokrasi ve millet iradesi mücadelesinde, Bafra’mızda Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, İlçe Başkanımız Tuncay Yurduseven, kadın ve gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz, teşkilat kademelerimiz ile Samsunumuzun tüm milletvekillerinin, Büyükşehir Belediye Başkanımızın Samsun İl Başkanımızın katılımlarıyla Ak Parti ailesi olarak yer aldık.  Bunun yanında valimizin,  değerli partilerimizin başkanları, yöneticileri ve mensupları, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, başta askeri ve emniyet teşkilatımız olmak üzere devlet erkânımız ile sabahlara kadar meydanlardayız. Müftülüğümüzün de katkılarıyla dua programları düzenliyoruz. Cesur, kahraman, fedakâr Bafralı hemşerilerime ve milletimize teşekkür ediyorum. Bu demokrasi nöbetimiz Cumhurbaşkanımızın talimatına kadar devam edecektir.

Sonu şehadete ulaşmakta olsa tüm bu mücadelemiz devam ederken, belediye olarak halkımıza hizmet noktasında da çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Yün Pazarında, kendi tesislerimizde ürettiğimiz 4.500 m² kaldırım, 3440 metre bordur taşı döşedik. 800 ton asfalt döktük. Bu çalışmayı tamamladıktan sonra Çaycılar Sokak’ta etaplı bir şekilde devam edecek çalışmaları başlattık. Bu çalışmalarda ise şu ana kadar 3.100 m² kaldırım ve 2500 metre bordur çalışması yaptık.  Buna devam edeceğiz. Ayrıca asfaltlama yapacağız. Asfalt ve kaldırım çalışmalarımız planladığımız mahalle ve sokaklarımızda devam edecektir.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.